WARP 7,7

Höll du några av dina nyårs löften? JÄVLIGT bra fråga! jag kommer inte ens ihåg om jag hade några/vad dom va isf! men jag lyckades hålla mig från godis och chips 95% av året!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? AAGUDJA! fast nej, och det är väl tur det!
Dog någon som stod dig nära?   nope, och det är jag mycket klad över :)

vilka länder besökte du? LITE Bahamas, Hawaii.... Carribien. New York. ja.. standard. (FAST NE)  jag körde på dom vanliga: england (LONDON) och frankrike.  i år ska det FAN bli ändring på tråkigheterna.

Är det något som du saknar 2011 som du vill ha 2012? jadu! det är väl en hel del! bättre syn på livet kanske? ett bra år? lugnar, trevligare och mindre drama vore jätte trevligt!

vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? FÖR DET FÖRSTA: jag är världssämst på att komma ihåg datum och skit så det här är verkligen inte min fråga! FÖR DET ANDRA: så tror jag inte det finns något datum som jag ALLTID kommer att minnas? kommer knappt ihåg vad jag gjorde under 2011!

vad var din största framgång 2011? framgång? jag började måla och rita rätt mycket, och spela musik... kanske nåt sånt! svår fråga måste jag säga!

största misstag? Jag har nog så många att jag inte ens kan komma på alla!
har du varit sjuk eller skadat dig? jag har inte skadat mig så! jag är rätt försiktig av mig... men va förkyld 70% av våren och fick lunginflammation! mysppys
Bästa köpet? bäst köpet... är... nog.... hmm... jo, mina dr martens... elleeeeeerrr... FAN VAD SVÅRT! får nog ta det som svar: dr martens!
vad spenderade du pengar på? 30% kläder. 70% mat! sorgligt, men sant! så blir det när man går på ett gymnasium med groteskt äcklig mat!
gjorde någonting dig riktigt glad? JA! mina vänner. tur att jag har mina bajskorvar <3
vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2011? holy banana vad svårt! finns säkert 10934023 låtar! men, summerbreeze- johnossi, little lion man- momford & sons, opposite of adults- chiddy bang, i want to hear what you have to say- the subways, ALLA skrillex låtar, ALLA avicii låtar.lite rebecca o fiona. lite sunlight- modestep.. asså listan är nog oändlig!!! 2011 va fan musikens år asså!
bästa boken du har läst i år? höhö, jag skäms lite.. men jag tror inte jag har läst en enda bok! det är såhär att jag HATAR att läsa. men..vi kan väl köra på tidningar? vogue? BÄSTA TIDNINGEN. handsdown.
största musikaliska upptäckten? i think im going to have to say... skrillex!
något du önskade dig och fick när du fyllde år? jag önskade mig en sak: en dator. jag fick en dator
något du önskade dig men inte fick? nope

vad gjorde du på din födelsedag 2011? jag... jojuste! jag hade kommmit tillbax fråm frankrike dagen innan så jag va lite halvt död. några kompizar kom över för tårta, åt finmiddag med familjen sedan stack vi ( jag o mina bajskorvar)  ner till klipporna i käppala o myste! chill :D
finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? allt? eller snarare sagt: vad som helst. LITE TUR I LIVET hade varit underbart och bättre flyt i skolan!
Hur skulle du beskriva din klädstil 2011? låter typ.. hur töntigt som helst. men 2011 är typ året då jag kännde att jag började 'hitta' min stil. alltså.. jag har alltid varit modegalen ända sen jag va liten. och det är få saker jag gillar så mycket som det... men jag skulle väl beskriva det som... ne, fan vad svårt! eget?  Rätt så mycket mode.. men mot slutat har det även vart ganska mycket mysfaktor på kläderna (jävla bajsväder)
vad fick dig att må bra? freinds
vilken kändis blev du mest sugen på? jon kortagerana. nom nom
någon speciellt du började eller slutade med år 2011? började rita. slutade spela cello (*crie*)
de bästa nya männsikorna du träffade? HELT KLART bosse <3 nej men vafan?
har du varit kär i år? kär o kär. ne, synd... men kan faktist inte påstå att jag har varit det! lml
har du insett något viktigt i år? HELL TO THE YES! jag insåg att männsikor är hemska varelser (låter brutalt) men fy.. jag har blivit sårad, lied to, hurt (av nära och inte så nära kompisar). folk har snackat skit om mig. gjort en massa B-S.  jag tror HELT ÄRLIGT att jag va nära depression ett tag. och helt ärligt var det p.g.a dessa männsikor... jag har nog aldrig hatat mig själv så mycket någonsin som jag har gjort det här året och därför har det varit ett ut av de sämsta i hela mitt liv! lände mig som en misslyckad människa... och med detta vill jag säga att man INTE kan lita på någon (något jag göra aldeles för ofta) .
insåg även att jag inte ska bry mig ett SKIT om vad andra säger egentligen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0