My asss

I have taken on the mission: 'nice A$$' Min röv gör så jävla ont. Men nu jävlar...beach 2012. Träningsverk. Ajaj.

Jag har verkligen inte gjort ett skit i helgen.. Har myst lite med mamma och tänkt på livet.
Idag är dagen jag skickar iväg min ansökan. Dun dun duuuun. Vi får se hur saker och ting blir alltså

Gief body


story of my fucking life


my life

TJENARE VÄRLDEN. jag är trött,  så trött att jag typ känner mig svimfärdig.men är så jävla glad över en sak. KEMI KURSPROVET ÄR ÖVER. vilket betyder att........ KEMI A IS OVER. lite blandade känslor alltså..tror att provet gick åt helvete. seriöst. om jag får g blir jag så jävla glad att det inte är sant. faan vad jag suger. aja! man kan inte vara bra på s allt.

Pappa pratade med svenska skolan i London idag om lite olika grejer så sa rektorn: 'ja, och i natur klassen är det ungefär 9 personer, bl.a  dom trevligaste killarna som kommer ta hand om henne och dra med henne på saker' .....
hur ska jag tolka detta?
men.. jag börjar typ känna att jag är rätt säkert över flytten. finns inget som riktigt gör att jag vill stanna och varje dag blir jag påmind om varför jag inte vill stanna, så. varför ska jag stanna kvar här när det finns en massa äventyr som väntar på mig i London?
livets frågor!
zka chilla vidare.

 


Sleepy head

Jag startar morgonen med en avslagen sådan för att jag inte har sovit ETT PISS!!! Kanske 3 timmar totalt och jag har ett kemi kurs prov nu på morgonen... Som jag typ inte har pluggat till. Lite lagomt bra sådär (FML)


Kemi A

Oh. I just love this...


the hunger games

jag ligger i sängen just nu.. och DÖR av hunger. brukar ALDRIG vara hungrig på natten... men just ikväll är ingen vanlig kväll antar jag. ge mig mat. nu tack. en cheeseburgare från donken skulle inte sitta fel alltså... eller korv med bröd.. ketchup.. senap... rostadlök. OMG. nej. måste sluta tänka på mat.shit asså!
ikväll var jag och hugo hos johanna... vi skulle plugga. men vi bestämde oss för att skita i det (suprise) så kollade vi på hans mamma på bar gärning (hjälten i kvällens avsnitt.. you should be proud dawg) och greese.
NU ligger jag här.. och funderar på framtiden. känner mig väldigt filosofisk just nu.. på något konstigt sätt..
DET SNURRAR I MIN SKALLE
dun dun duuun
DET HÄR ÄR MITT PROBLEM. ska jag dra till london i 3:an eller inte? dun dun daaaan
jag ska söka i veckan vilket som. ska tidigt till syo imorgon för att hämta mina betyg (haha lol.. kommer typ inte komma in på svenska skolan i london p.g.a. dom) och lite annat! TAGGAAAAA LONDON. jag har förtur och skit för att padre bor där. det skulle vara så JÄKLA skönt på ett sätt... men lite sorgligt på ett annat! kommer ju sakna mina peepz. men ändå skönt att slippa skit-ön
FATTAR NI LONDON. min hemstad. my hood lixom. starbucks and pret everyday baby :D)) ----> fan.. kommer bli tjock. aja. får träna typ varje dag. och gå på klubbar på helgerna... fan. kommer bli fet från alla drinkar. PROBLEM I MÄRTAS JÄVLA LIV.
EN ANNAN SAK: jag och några av mina bezta peepz har faaking sökt som funktionärer på peace and love. kommer bli azz näjz (om man får jobbet) jobba lite, gå på lite konserter, sola lite.. jävla. kom på att vi kommer typ bli fett bruna då asså.. och ofräscha.
IAF. jag vet att typ ingen kommentera det här inlägget.. för det har spårat... (grattis om du fortfarande läser föresten) men jag vet inte hur jag ska göra. BAJS
BESLUTSÅNGEST.
HUNGRIG.
INTE TRÖTT.
MÅSTE PLUGGA TILL KEMI-KURSPROVET.
MITT LIV-----> OVER
Tumblr_m2y22sbgcb1qjqd4ko1_1280_large

Oh yeah


HAPPY BIRTHDAY.

GRATTIS VÄRLDENS FINASTE BELLA! du är verkligen 18 år nu. helt sjukt vad tiden går snabbt...känns som igår jag flyttade från london och pratade med dig först av alla på engelska lektionen... men det va ett tag sen nu!  (good times, good times) nu får du busa lagligt min vän. hoppas du hade en rolig kväll igår min bajskorv <3 Älskar dig <3

<3

 

tjarååå bitchez.


FUCK AINA

oh i just love doing my swedish homework. LOL. jag avlider sakta, men säkert! 1298 ord på word and im stuck. bara 700 ord kvar och så är deadlinen imorgon bitti. tristan och isolde.. dö så är ni snälla. (så gjorde dom det XD XD XD XD )

här är en bild på mig där jag har gett upp på livet. för att jag det hela bättre använde jag effekter 'SO EMO' på camera+. BARA SÅ NI VET!!!!!!

 

 

FUCK AINA...

 


vaddå inte snygg?

image
lite fml på den där!

Bitch please

Inget går som det ska just nu... Känner mig som skit. brände precis sönder min jacka på avgasröret. min bror vatten över min mat... Jag var SvINHunGrig. Så ska jag plugga till fitt matteprovet nu oxå. Fml.

Lifes a bitch
And then you die


istället för att plugga...

kollar jag på sånt här:

det här kan vara det gulligaste jag har sett i hela mitt liv.


jersey turnpike.

ni kanske märker att jag har det tråkigt...
image
'
jersey shore. you complete me.

turn you on?

f
you know they do...

Fitt plugg

Plugg på en lördag. You gotta love it!


Today

Kan inte sova...
Lite bilder från idag..
Kanske skulle ha köpt jumpsuiten ändå...
Nom nom. Bento box med finaste zeline
Lalala sova sova sova


GRAV3YARDGIRL


grav3yardgirl. and tumblr = tidsfördriv
grav3yardgirl you say? what is this? ... en tjej på youtube. hon är underbar. jag vill vara hennes kompis. hennes bästis. vi skulle ha det så roligt.. åå..!


och sedan hörni. TUMBLR. känns som jag är den enda som ba: OMG TUMBLRRRRRR GAAHH. but seriously HONEY BOO BOO CHILLD. its frikking awsommee,
min tumbleros: http://feedthekidstechno.tumblr.com/ FAAKING AWSOME!!

POW


kandee tävling y'aalll

tje hurni! här är min outfit/bidrag till kandees tävling! vill typ ha allt.. gaah så snyggt. give me money.. or a job please.
om ni vill veta mer så är det bara att kolla in här: http://kandees.com/2012/february/tavling-sapa-din-egen-varoutfit.html#comment
au revoir

HONEY BOO BOO CHIIIIIILLDDDDD

I BE JEALUUZ ÅF THAT CHIN!

RSS 2.0