Life

När internet slutar fungera gör man saker man inte hade gjort annars. Som det här
T.ex (mitt lilla photoshop projekt som blev sådär) :


I cant sleep

I cant sleep. I cant sleep. I cant sleep. Sleep. Sleep.sleep.


Spring 2012-pastell

Våren får gärna komma nu


Yet to be found

Fick ett ryck och började rita i photoshop? Datormusen och jag på äventyr (låter dirty) men men! Är inte
Klar.. Men såhär ser det ut än så
Länge


THINK PINK!

igår kom jag hem till det här:
glad glad tjej! nu ska jag iväg och göra nåt.. kul? vi får se!

nasty gal

image

give. me.

konst?

Pic_178785015_largeImg_07081_175769945_large

LITE av det jag har ritat på senaste tiden. jag känner att jag måste 'HITTA' mig själv när det gäller att rita... men det är så svårt! jag hoppas jag gör det någon dag! blev så glad när min bild lärare sa: 'man känner igen din stil när du rita, du börjar få en.. signatur'. men jag känner inte så.eller. åå! komplicerat livet är ibland! det är bara att forsätta rita, vara kreativ/sig själv och hoppas på det bästa.
peace BROS

3.1

The lesson that never ends


Angelica Blick

Tumblr_ly7urqvkcj1r471hpo1_500_largeImage_large
snyggaste människan i världen? snyggaste kläderna i världen? why oh why.
angelicablick.se

världens bästa hemsida?


kimchi

du är en jävligt bra och jävligt snygg korv <3  tryck på bilden för att läsa hennes blogg yo!!
knorris <3 kimchi

JULIA

knorris <3's kimchi 
dagen spenderades med dessa underbara människor! jävligt bra dag förövrigt. började 10:15 med en valmässa och slutade 12 p.g.a att ann heberlein blev akut sjuk? trist när det händer alltså! jag och johanna drog in till stan för att köpa lite gym shorts och grejlor. lite donk. sedan blev det mys hos emmsi en BRA dag helt enkelt.

WE ARE YOUNG

startade dagen med en liten snabb photosession. var sjukt längesen jag använde min systemkamera. kände att det var dags! nu ska jag dra till gymmet,sedan blir det väl lite matteplugg resten av dagen och kanske lite drawing!

I never went back

Pizzakompisfilmbäsamyskväll! Juicy tracksuite on.. LETS GO!!


HOME

standard dag i skolan. rätt skönt dock.. för det är torsdag (slutar tidigt). efter skolan åkte jag och hugo hem till emma. det blev frödinge, chokladbollar, smoothies och en liten iphone photo session! MYSIGT! nu ska jag sätta på det senaste avsnittet av pll och räkna till mattematik! imorn ge jag mig ut på äventyr med johanna efter skolan.... får se om jag vågar skriva vad vi ska göra, men kul och intressant kommer det bli!

hejsan alla kompisar

just nu sitter jag på webdesignen och leker lite med dreamweaver och photoshop. försöker fixa lite med min nya 'sida': martajohansson.hersby.net . får se hur det går asså. tjarååååååååååååååååååååååååå
johannas sida: johannalundberg.hersby.net


If you give a little love, you Can get a little love of your own

-Noah and the whale


If you give a little love, you Can get a little love of your own

-Noah and the whale


IN THE VOLVO SO LOUD

HELLO.SWEDEN. today was a good day. måste säga att det här va den bästa onsdagen på länge. onsdagar är oftast långa, tråka och bajsiga! men... idag va jag på bra humör känner jag. imorn är det torsdag, sen är det fredag, DÅ ÄR DET HELG och då kommer nåt som jag har sett fram emot för länge *cliffhanger*. och efter en lång dag ut mat och ett extremt 'effektivt' pass på gymmet så är det dags att gymma och kanske baka (nyttigt). PEACE

Fugly

Hejsan svejsan. livet flyter på. väntar på bättre tider. flummig dag i skolan.
några bilder från de senaste dagarna:
<3

your gonna love again

avicii.
<3

MY CRAVINGS

Tumblr_lxbsdgzmpr1qdwywno1_500_largeTumblr_lu27ih0dyi1qe2dcro1_500_large_largeTumblr_lvc60q52cu1r3khkpo1_500_large
Tumblr_lxp57ocnhr1qhqfqjo1_500_large6579097487_3f145468d8_b_largeTumblr_lx0sx86wrn1r7umnto1_500_large
angelicablick.se
Tumblr_lxmryp3jeo1qec0ago1_500_largeLarge-msg-131189454524_large21427_largeTumblr_lxcmjlpdqm1qfsee9o1_500_large
piercings, creepers, hår grej,  bränna. och en yngre leonardo dicaprio. ge mig.

this year

ÖVERLEVA 2012, förstå vad jag vill med livet, rita mer, rita bättre, spela mer musik, våga mer, våga göra mer med mitt hår,  skita i vad andra tycker om mig, vara gladare, tänka positivt, dansa mer, skratta mer, le mer, bli kär, mindre bråk, mer kärlek, fler kramar, mindra skit, känna lyckan genom sorgen, känna mig lycklig i en hel vecka, vara nöjd med mig själv, gilla min kropp, träna mer, inte äta godis, inte äta chips, känna mig uppskattad, våga klä mig som jag vill, pierca fler hål i mina öron, gå på fler konsärer, skriva en låt, upptäcka fler artister, resa utanför europa, resa mer, resa med kompisar, sluta analysera allt, lär känna nya männsikor, uppskatta familjen mer, våga säga mer, göra någoting dumt och inte ångra det, göra nåt som jag är stolt över, förlåta, tänka om, leva.
17194636_large
2012 BRING IT!

dreamweaver

KOLLA på min jävligt coola ring! från urban outfitters. den ändrar färg. coolt, coolare, AWZUMM!!

WARP 7,7

Höll du några av dina nyårs löften? JÄVLIGT bra fråga! jag kommer inte ens ihåg om jag hade några/vad dom va isf! men jag lyckades hålla mig från godis och chips 95% av året!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? AAGUDJA! fast nej, och det är väl tur det!
Dog någon som stod dig nära?   nope, och det är jag mycket klad över :)

vilka länder besökte du? LITE Bahamas, Hawaii.... Carribien. New York. ja.. standard. (FAST NE)  jag körde på dom vanliga: england (LONDON) och frankrike.  i år ska det FAN bli ändring på tråkigheterna.

Är det något som du saknar 2011 som du vill ha 2012? jadu! det är väl en hel del! bättre syn på livet kanske? ett bra år? lugnar, trevligare och mindre drama vore jätte trevligt!

vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? FÖR DET FÖRSTA: jag är världssämst på att komma ihåg datum och skit så det här är verkligen inte min fråga! FÖR DET ANDRA: så tror jag inte det finns något datum som jag ALLTID kommer att minnas? kommer knappt ihåg vad jag gjorde under 2011!

vad var din största framgång 2011? framgång? jag började måla och rita rätt mycket, och spela musik... kanske nåt sånt! svår fråga måste jag säga!

största misstag? Jag har nog så många att jag inte ens kan komma på alla!
har du varit sjuk eller skadat dig? jag har inte skadat mig så! jag är rätt försiktig av mig... men va förkyld 70% av våren och fick lunginflammation! mysppys
Bästa köpet? bäst köpet... är... nog.... hmm... jo, mina dr martens... elleeeeeerrr... FAN VAD SVÅRT! får nog ta det som svar: dr martens!
vad spenderade du pengar på? 30% kläder. 70% mat! sorgligt, men sant! så blir det när man går på ett gymnasium med groteskt äcklig mat!
gjorde någonting dig riktigt glad? JA! mina vänner. tur att jag har mina bajskorvar <3
vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2011? holy banana vad svårt! finns säkert 10934023 låtar! men, summerbreeze- johnossi, little lion man- momford & sons, opposite of adults- chiddy bang, i want to hear what you have to say- the subways, ALLA skrillex låtar, ALLA avicii låtar.lite rebecca o fiona. lite sunlight- modestep.. asså listan är nog oändlig!!! 2011 va fan musikens år asså!
bästa boken du har läst i år? höhö, jag skäms lite.. men jag tror inte jag har läst en enda bok! det är såhär att jag HATAR att läsa. men..vi kan väl köra på tidningar? vogue? BÄSTA TIDNINGEN. handsdown.
största musikaliska upptäckten? i think im going to have to say... skrillex!
något du önskade dig och fick när du fyllde år? jag önskade mig en sak: en dator. jag fick en dator
något du önskade dig men inte fick? nope

vad gjorde du på din födelsedag 2011? jag... jojuste! jag hade kommmit tillbax fråm frankrike dagen innan så jag va lite halvt död. några kompizar kom över för tårta, åt finmiddag med familjen sedan stack vi ( jag o mina bajskorvar)  ner till klipporna i käppala o myste! chill :D
finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? allt? eller snarare sagt: vad som helst. LITE TUR I LIVET hade varit underbart och bättre flyt i skolan!
Hur skulle du beskriva din klädstil 2011? låter typ.. hur töntigt som helst. men 2011 är typ året då jag kännde att jag började 'hitta' min stil. alltså.. jag har alltid varit modegalen ända sen jag va liten. och det är få saker jag gillar så mycket som det... men jag skulle väl beskriva det som... ne, fan vad svårt! eget?  Rätt så mycket mode.. men mot slutat har det även vart ganska mycket mysfaktor på kläderna (jävla bajsväder)
vad fick dig att må bra? freinds
vilken kändis blev du mest sugen på? jon kortagerana. nom nom
någon speciellt du började eller slutade med år 2011? började rita. slutade spela cello (*crie*)
de bästa nya männsikorna du träffade? HELT KLART bosse <3 nej men vafan?
har du varit kär i år? kär o kär. ne, synd... men kan faktist inte påstå att jag har varit det! lml
har du insett något viktigt i år? HELL TO THE YES! jag insåg att männsikor är hemska varelser (låter brutalt) men fy.. jag har blivit sårad, lied to, hurt (av nära och inte så nära kompisar). folk har snackat skit om mig. gjort en massa B-S.  jag tror HELT ÄRLIGT att jag va nära depression ett tag. och helt ärligt var det p.g.a dessa männsikor... jag har nog aldrig hatat mig själv så mycket någonsin som jag har gjort det här året och därför har det varit ett ut av de sämsta i hela mitt liv! lände mig som en misslyckad människa... och med detta vill jag säga att man INTE kan lita på någon (något jag göra aldeles för ofta) .
insåg även att jag inte ska bry mig ett SKIT om vad andra säger egentligen.

SVALKAR VINDEN

ibland förstår jag inte hur jag lyckas...
visar den riktiga 'jag'. naken. rädd. exposed.
svenska.björnstammen. yez yez. svalkar vinden. jaja <3

money makes the world go round.

HELLO WORLD! jag ville bara säga att jag är rätt trött på att blogga... min layout är  bajs. saknar en vit. fin. blogg. FRESH and CLEAN lixååm! har nada att skriva om heller. SÅ.. det ska bli ändring på det!
onsdagskvällen was increadibly fun. yes,INDEED! ska lägga upp bilder sen och så..
nu ska jag slita mig från datorn och köpa thai med emma!

 


2012

ett nytt år. FYFAN vad skönt. 2012 kommer bli awssommmeee

lazereyez
loveyou
hejdå mysgabbi <3 kommer sakna dig

RSS 2.0