food for thought


My new loves

Nu har äntligen all packning funnit sin väg in i min garderob.. Förutom mina nya pjux. För dessa vill jag stirra på ett litet tag till 😍
Nu ska kämpa på med projektarbetet... Måste bli klar!


<3

BÄSTA 5 dagarna på sjukt jävla länge. vi hann med så sjukt mycket.... och många hamburgare blev det. Känns så sjukt jävla trist att vara tillbacka i Sverige, men samtidigt är det lite skönt att få slapna av lite! Saknart', BUT I'LL BE BACK SOON! 

In how long time about will it be done?

Tjänatjäna! Eftersom märta inte uppdaterar bloggen så gör jag det istället!

Idag blev det ett litet besök på marknaden i Camden, lite alternativa grejer. Vintageaffärer, spejsade cyberklädaffärer och lite annat kult. Sen begav vi oss mor Oxford street för lite sedvanlig shopping. För min del blev det en blandad kompott av fynd. Ett par topman-mjukisbyxor samt 2 skjortor och en keps från Ralf Låren. Efter att ha laddat om med en middag från Nando's blire nu lite filmchill och uppladdning för sista dagen imorgon. Ciao ciao tack och hé liver paté

God save The Queen, Mvh Hugo

Ralf-påsar
Mjukisar

DAY 1

Alltså fyfan vad jag älskar denna stad. Jag glömmer alltid hur fint/underbart/hur hemma jag känner Mig här! Jag hittar fan överallt fortfarande (nästan iaf haha). Åå... Min motivation till att flytta 'hem' och lämna Sverige har blivit ännu större.

Gårdagens äventyr bestod av: frukost på Pret, resa till oxford street, 3 timmar inne på primark (fuckye), godaste hamburgaren jag någonsin har ätit inne på meat liquor!!, topshop, några andra affärer, Victorias Secret (4 MEGA våningar med bhar och en massa söta saker... Typ dog.... SnyggAste affären!!), lite starbucks och en pizza middag i lägenheten.

😍 I love it


LONDON

wazaapp SCHWEDON! I have officialy arrived in London och det känns fucking fabulous (det som känns mindre bra är att jag sov 3 1/2 timme innat och har varit vaken + kört på i London) ÄR HELT JÄVLA SLUT. skriver mer imorn. ciao

take you higher

Idag besöktes gamla stan av de bästa dvärgarna i stan (jag är den enda som är dvärg nu, icry) och tog bilder till fotografiska bilden... IGEN! Vi började med lite lunch på vapiano and then some bild tagning, and holy fuck... mina fingrar höll på att frysa till små ispinnar, men som sagt 'ALLT för Gabor <3'. alltså det är någonting med gråa och dystra bilder som tilltalar mig, Gabor lär ha en annan uppfattning.                           
 
London är nu bara en dag och några timmar bort och jag känner att jag kanske borde börja packa snart.. eh, lets procrastinate.       
 
 

.


My thoughts

Projektarbete tavla numero 1. Bilder är inte den bäst.. Men det får duga (pytte lite kvar att 'finslipa' men annars klar)


Storkyrkobadet

Shit asså, jag är nog VÄRLDENS bästa fotograf. (trololol). Här kommer några bilder som jag tog till fotografiska bilden i gamla stan.... allt för Gabor <3. Han ÄLSKAR mig...höhö...Jag lär ju få IG efter alla gånger jag och Emma har skrattat när vi försöker prata med honom, bara gått från lektionerna, flummat, sprutat vatten på varandra.....men helt klart de roligaste/flummigaste lektionerna på hela veckan.  ladduuuuur
 

Its getting closer

Snart så....


Con los terroritas

SKÄRPNING från min sida. Måste erkänna att jag får lite ångest när jag tänker på att det var över en vecka jag var på gymmet senast och hur onyttigt jag har ätit de senaste dagarna, men om man har varit lite förkyld så har man (ville inte utmana ödet heller eftersom jag ska till London nästa vecka), men det ska nog bli ett litet besök på gymmet imorgon iaf. 
Idag var det då alla <3's dag.... vilket inte började så bra alls. MItt alarm väckte mig inte (dumma dumma alarm,), så jag försov mig första lektionen. Sedan så låg jag i soffan i flera timmar med VÄRLDENS jävla huvudvärk så att jag nästan höll på att spy, så det blev ingen skola för mig alls (dexter får besök av mig för ofta nuförtiden) . lite sådär mysigt. Men sen så fick jag en ros, och världens finaste kort. Försökte vara gullig och baka lite brownies... största failen ever (jag som brukar vara en jävla PRO på sånt här) blev torra skosulor. Man kan inte alltid lyckas... tanken som räknas, anyone? 
OCH HÖRNI.... 7 DAGAR KVAR TILL LONDON! taggar sönder. har börjar kolla runt på kläder online och så and my god... kommer nog bli lite (läs mycket)  shopping ändå.
 
 
 
 
 
 

Bitch please

Kemi prov = DONE.


9 dagar

Har ÄNTLIGEN lyckats lägga mig hyfsat tidigt! Efter en lång jävla promenad över hela ön med ont i halsen (dö Friluftsdag.. Du gjorde min förkylning värre)och plugg hela dagen känner jag mig lagomt trött och redo för mitt kemi prov ( haha lol, i wish). Så imorgon kl.8:00 sitter jag och skriver det här
Jävla provet och förhoppningsvis kanske jag får ett G. Då är det BYE BYE KEMI FOREVER!




Mental

So wazzap guuuyss? mitt liv är så
Spännande just nu.... Det enda jag kan tänka på är aminosyror, estrar, aldoser, ketoser (the list is endless). Jag har suttit hemma hela dagen och pluggat...The mental pain! Om jag klarar det här provet kommer jag vara så otroligt jävla lycklig.... We shall just have to wait and see.


Pluggish

Världen tråkigaste dag som inte ens är värd att blogga om. Dagen började som alla andra söndagar: Jobb och resten av dagen spenderades med mitt FAVVO ämne.... Kemi. Plugg plugg plugg. Natur Alltså.


Omnom

Pre-workout lunch goodness. (Banan, jordgubbar, valnötter och under gömmer sig lite turkisk yoghurt.)


Warp

En ganska bra/konstig/tråkig/kul kväll hade vi igår. Vet inte riktigt vart ska börja... Men den slutade på ett ganska intressant sätt. Mycket intressant.
Vaknade upp till en liten kisse som välte mig och la sig på mig. Jag känner mig som en crazy cat lady, Men hon är söt...so i dont care. Snart ska jag göra en stor jävla frulle och plugga kemi HELA DAGEN! Tagga... (Vad gör man inte för hersby?)


Natti


Bro

Idag fyller skitungen 16 år. Helt sjukt vad tiden går läskigt snabbt..! Grattis världen bästa bro <3

(Om EXAKT 2 veckor åker jag London. TAGGISH)


becca o fiffi

 
 <3
 
 

butylmetanoat

ello ello ello! sooooo,  min hals är inte mycket bättre.. och jag har haft ont i huvet hela dagen (uh oh) hoppas det inte bryter ut till någon dunder förkylning vilket händer mig 99% av alla fall, men jag får väl tänka positivt. gymmet får vänta ett litet tag till. bring on buckets of fruit, tea and sleep. 
Dagens äventyr har bestått av: Snö, en lektion, håltimme, en lektion, mer snö, kemi, bakat oreo cheesecake till brodern min (han fyller år imorgon.... han börjar bli så stor :') 16 bast lixom. vad händer?) och nu ska ljag ägga mig.  bonne nuit
 
211t28_large
 
 

Boo you whore

känner att ah börjar få ont i halsen... Och då känner jag såhär: INTE GYMMA. Har alldeles för mycket saker som händer inom dom kommande veckorna som jag inte får bli sjuk till.
Istället har jag pluggat kemi.. Druckit te med ingefära, citron och honung och bara chillat. Inte bli sjuk nu Märta


LONDON

JAG SKA HEM. Staden där jag har spenderat 13 år av mitt liv.... Åå vad jag har saknat dig! London, om 18 dagar ses vi. Lycka


Chocolate goodness

Jag har varit dum idag. Dum dum dum. Körde en RIKTIG tjockis dag... Började med bakismat á la: toast, peshimon och en halv semla (dålig frukost to start with...) till lunch blev det pasta, middag thaimat och eftersom jag har varit lite sur på världen bestämde jag mig för att köra hardcore tjockis-style. GODIS,CHOKLAD OCH CHIPS I MÄNGDER! men jag har en teori faktiskt.. När man äter så nyttigt som jag försöker göra måste man unna sig lite gott då och då. Annars kommer man bara spricka tillslut och tjocka sig varje dag. Hitta en balans lixom. Hade även tänkt att gymma med det blev såklart inte så. Jag var på gymmet 16:50 när jag insåg att det stängde 17:00. ifail. Men imorgon ska jag faktiskt gymma efter jobbet och äta så jävla clean mat så det bara går!

P.S man mår fan SKIT av skitmat! Jag märker verkligen skillnad.. Fyfan.




blue

världen kan dra åt helvete...............

RSS 2.0