Tralala

Sjukt chill/värd dag! började kl.13:30 med kemi (min enda lektion under dagen), efter det drog jag hem (stod och pratade med emma i korsningen i typ en timme... mina fötter var isbitar när jag kom hem. vi lyckas alltid fastna där). Nu är jag på väg hem från träningen... Kl.22:00 på kvällen! Lite segt, Men det blir såhär sent varje torsdag. På ett sett var det sjukt mysigt att träna sent på kvällen.. Och skönt! MY THIGHS ARE ON FIIIRRRREEEEEEE (and Im hungry). Det blir en snabbdusch direkt när jag kommer hem.. Och sedan läggdags!


Stone

Får dåligt samvete att jag inte var på
Gymmet idag, men ibland måste saker prioriteras (real housewives of beverlyhills blev då prio nr.1...bästa som finns typ). The truth is att jag glömde gymkläder och nycklarna hemma, vilket då gjorde att jag inte kunde hämta kläderna hemma under håltimmen! Istället spenderades den på espresso house med Emmsi, Johanna (ett litet tag) och Hugo. Kycklingbagel och kaffe Nu är jag är för trött för att ens hålla ögonen öppna... Dags för lite sleepy time dårå!

låt tips: angus stone - bird on the buffalo. Världens mysigaste


so much to do, so little time

Känns som jag har så mycket att göra... men jag inte hinner med allt. panik. Prov, jobb, söka sommar jobb, söka jobb efter gymnasiet, projektarbete,  träning, semester, mer prov, fundera på vad jag vill med livet och allt det där mitt emellan. 
 
Ni vet känslan när man har så mycket att göra... att det inte går att göra nåt? så känner jag just nu. Därför tänker jag sitta här i sängen och stirra på min dator skärm ett litet tag till. 
 
 
Img1528551340_large

Sex


Trött

Vill. Åka. Bort. Nu.


FAKE CHANEL

Hur fet är inte den här tröjan? dör lite. Är såhäääääär nära på att beställa den. should i? shouldn't i? i think i should! 
 
 

devils work

I brist på någonting att skriva, så tänkte jag lägga upp 'maj zångz åf da momentz'
 
 
 
feel the love- rudimental  
 
Mike snow- devils work (dirty south remix)  
 
young blood - the naked and famous (tiesto remixen är fan gryyymmmm oxå)  
 
chronicals of love- the bloody beetroots
 
 
 
 
 
 
 
 

The red lobster

Aprés cardio.. I iz transform into red lobster.

(Låten jag postade innan är btw världens bästa 'spring-låt')


HOME

tråkar på miljökuskapen, har ont i magen, lyssnar på bra musik och drömmer om att åka bort.... för 500kr är det ganska givet. 
 

Find a way to breathe

Hello world!
Mitt liv är så ointressant just nu och mina skoldagar är tråkiga... Så jag skiter i att skriva om den så sparar du några sekunder i ditt liv till bättre/intressantare saker.
Jag provade ett recept på en 'nyttig' muffins nu under kvällen.... Den såg ut som diarré men smakade faktiskt ganska så gott. Bytte ut blåbären mot banan och lite kokos och hade lite stevia i :D twas rather ok. GO AHEAD, give the diarea muffin a go!


cant stop now

har aldrig varit så skoltrött i hela mit liv.
 
 
 
 

Tummen ner

Känslan när man har jobbat hela morgonen, har sprängande huvudvärk... Så ska man träna. Bajs


guld

Kan det bli kallare? i dont think so. Eftersom det var så sjukt fint väder ute idag så var jag bara tvungen att göra någonting ute iaf... så jag bestämde mig för att dra fram min lilla systemkamera och fota lite.  Resten av dagen har spenderats med laxpasta, tv, redigering, hembakade banan/kokos kakor (gjorda på banan, kokos, havregyn och lite stevia. thats it. kan inte påstå att det är det godaste jag har ätit, men de blev faktist helt k), middag och mys med mami. Nu ska jag duscha och lägga mig tidigt eftersom jag måste jobba imorgonbitti.. kul kul. not. 
+-
 

intressant

  DET ÄR HELG! say whhat? denna vecka gick ju sjukt snabbt, men skönt är väl det. Ikväll med blir det mys med gänget vilket jag ser fram emot. När det är -17 grader vill man ju inget annat än att sitta i en soffa och jäsa. MEN, innan det ska jag nog köra lite home-workout för jag tog mig inte till gymmet idag (DUMMA MIG) och får lite dåligt samvete...!  letsdo this!!!! 
 
 
  
 
 
 
 
 

2012

 
 




 
 

 
<3

sexuality, heroism and gender

Fan vilken chill dag. Känns nästan overkligen att ha två lektioner och sluta kl.10:55 varje tisdag. ME LIKY! efter mina två lektioner drog jag till gymmet och körde lite styrketräning.... gick lite sådär eftersom jag fortfarande hade träningsverk efter söndagens pole-session, men skönt ändå. Efter Det drog jag hem och åt lite fruksallad + kesella med lite saft i (alltså om det är någonting man borde prova så är det kesella med FUN- wildberry light i.. smakar precis som petit filou yoghurtarna man åt när man var lite. SO AMAZING)  
Alltså jag börjar tro att det är nåt fel på mig då jag är trött HELA TIDEN. (och då menar jag verkligen hela tiden).Antingen sover jag för lite, eller så har jag fått någon sjukdom eller nåt. Om jag lägger mig ner i soffan och vilar ögonen i 5 sekunder somnar jag, vilket hände nu i eftermiddags. Dumma mig... skärpning på den punkten. 
Nu ska jag läsa klart Dracula och mysa med min kisse.
 
 
 
 
 

Bra morgon

Börjar kl.8, är så trött att jag håller på att dö, har träningsvärk, tar på mig fulaste kläderna jag har, packar gymkläder (tänkte gymma efter första lektionen), tappar ena gymaskon på vägen.... Monday bloody monday


morran

OCH HUR GICK PROVET DÅ? you may ask.. vetefan allts¨å. Men när man sitter där och skriver provet önskar man att man hade kämpat lite mer året innan! omprov = ovärdaste som finns. Efter provet drog jag till stan med mina main bitches. Vi gick runt lite, myspyste, kollade på träningskläder, Jag åt en laxbagel från esspresso house (SÅ JÄVLA GOD), såg First Aid Kit inne på gallerian ... quite lovely! 
 
Jag har inget intressant att skriva om mitt liv just nu så här kommer några bilder. 
 
 
what i look like in pictures 
 
what i look like in real life 
 
oh i know what you are thinking... you are so goddamn sexy! well i cant help it
ME AND MORRAN = twins
 
 
 
 
 

Friday

Denna Fredag spenderas på BÄSTA sättet möjligt. Jag, en powerking (tattar-style) och min kemibok. Livet blir nog inte så mycket bättre än såhär........


Just do it

Under det nya året måste jag erkänna att jag har varit ganska så duktig med att äta nyttigt och att gymma. Det är svårt ibland speciellt när man ska palla sig iväg till gymmet, eller säga nej till någonting gotteligott (so much yummy goodness) men jag har klarat av det än så länge.. och har tänkt forsätta. the healthy life (haha oh yeah). köpte en snygg sportbh här om dagen... snygga träningskläder = bästa motivationen. min nästa investering ska bli ett par nike pro shorts. And just to make this inlägg even more INSPIRING (ironi) i added some gay pictures. woopdedoo 
 
Tumblr_mg600ukjvj1s2zl2no1_500_large
                      Dsc_0107_50e2b4fcddf2b33cc1000102_large
                      Tumblr_mfyoreyolg1s1hnybo1_500_large
                      Summer1_large
 
note to self: om inte du forsätter blir jag sur...YOU CAN DO THIS/ framtida Märta

Peace and love 2012

Åå vad jag saknar Peace and Love. Det var kallt, blött och äckligt... Men så jävla kul. Take me back

 

 

lånade några bilder av dig elshmo, hoppas det går bra!

 


Gonna rise gonna fall

IDAG ser jag ut som en isbjörn... Men det är okej för isbjörnar är mysiga. Snart är religionslektionen slut och då är det dags för lite gym, d'naiz! Längtar till sommaren, förstår ni vad underbart?! Snart hörni... Snart (om typ 5 månader icry)


Aint nobody fucking with my clique

Dagen började jävligt dåligt.. snö, skola, höll på att svimma av trötthet, ann-marie, men den slutade jävligt bra.  Eftermiddagen spenderades med mina babes: asian hoe and canadian slut (ma main bitches.. haha varför är jag så jävla G för?) Jonpis hade med sig gifts from the big apple, hon är för snel hon!  
 
Nu ska jag vara duktig och plugga kemi.. ett ämne jag verkligen har talang för. (lol) 
 
 
 
 
 
its like beauty and the beast! ALLTSÅ DU ÄR SÅ JÄVLA SNYGG JAG ORKAR INTE OMG. JAG DÖR VARJE GÅNG JAG SER DIG. SNYGGAST I HELA VÄRLDEN. 

ohyeah


 

Sleepless nights

När man inte kan sova så ligger man bara och tänker. Man tänker på allt, och det är då det blir jobbigt. Jag kan inte sova. (Under min sömnlösa natt har jag kommit fram till att jag vill ha ljusare här.. Så detta ska ordnas inom snar framtid)


Pyramids

Hello world! Jag är så äckligt trött och är nu bed-bound efter att ha jobbat hela morgonen (att vända på dygnet och jobba på morgonen är inte en bra kombo har jag insett). Igår var jag och demi på FLOWsthlm på någon provgrej och det var så otroligt fräscht och fint där (instruktörerna var så snälla och duktiga oxå) så det kan hända att jag börjar träna där på söndagar. Min nya träningsinspiration Alexandra Bring (if only i had her body) tränar även där, så vi får se vad som händur.
 
Nu ska jag mysa vidare i min pjamas och sova/kolla på serier cc i min princess-säng för jag orkar varken röra mig ur fläcken eller ta på mig vanliga kläder, cause im lazy like that. mys-mode all day, ja tack! 
 
 ciao
 
 
 
 

comme des fuckdown

HELLO THERE 2013, how you doin'? 
Det känns helt UNDERBART att det är ett nytt år nu (jag kan direkt påstå att 2012 var ett bra år för mig, men jag har lärt mig JÄVLIGT mycket om mig själv och andra). Än så länge har 2013 varit ganska så jävla bra alltså. Jag har varit ute med kompisar, chillat, tränat, ätit mat och njutit av livet. 
 
 

RSS 2.0