Frankrike

det är varmt. Det är soligt. Det är underbart.


Au revoir

Tjingeling! Just nu använder jag min nya bästisfestis för att skriva det här inlägget.. Nämligen min iPad bosse. Vi har spenderat hela dagen tillsammans och nu är vi inseperable ( såhääääääär tighta e vi). IAF.  får dock lite ont i huvet av retina skärmen... men jag vänjer mig noG 😍 Om24 timmar befinner jag mig på världens bästa ställe i Frankrike... I CANT WAIT. Denna blekfis ska äntligen förvandlas till en bajskorv. 
 
 
 
 

calm your tits

Alltså hörni jag är verkligen obsessed. made in chelsea är typ mitt liv just nu... man måste ge det 1-2 episodes med sen är man verkligen hooked! Det får mig bara att vilja flytta till London nu nu nu. speciellt när jag känner
igen ställen de äter på och shoppar på. åå.. take me home! 
 
kan man bli mer fabulous? 
 
 
 
 
 
'
 
 
 
 

what is life?

Skrev precis världens längsta inlägg om att jag inte har någon framtid... men jag kom på att ingen vill läsa om mina problem och skit. ångest ångest ångest. 
 
(jag är så jävla neggo... sorry!)
 
Om ni har det tråkigt kan jag varmt tipsa om serien 'made in chelsea'... gillar ni överdriven brittiska, drama, snygga kläder och människor som är för snygga för att ens finnas på denna jord så borde ni gilla serien  (alltså serien är så överdriven men så jäkla bra)
 
 

#nomakeup

#nofilter


mys

Mysig dag! Jag och min barndomskompis som jag inte har träffat på 14 långa år möttes för en fika på cafe saturnus! Vi delade på världens största och godaste bulle O pratade O pratade. Himla mysigt faktiskt!
Nu är det exakt en vecks tills jag åker till Frankrike. BAGUETTES COME TO MAMA



Pink hair dont Care

Efter en failad tur till biblioteket igår med skolböcker (som man inte kan lämna in på biblioteket... fail) med jonpis så gick vi in på hm för att köpa bikinis. Jag kom ut med rosa hårfärg.... YOLO. blev det bra? njaa.. det syns knappt. men det var roligt att prova. jag tror vi gjorde lite fel.. oopssiiiii..och jag tror det funkar bättre om man har ljusare hår än vad jag har. PINK HAIR DONT CARE (det ska tvätta ut om 3 tvättar så d'chill) 
Nu har ALLA officiellt lämnat mig..... i am FOREVER alone on the island så det är dags att hitta på lite äventyr själv. funtar på stan idag.. och lite träning senare. vi får se. ciao
 
  

i thought my life was over --->

 


ONLY LOVE

Denna dag spenderades med bästa jonpis, bak, film och deep talk. Vi hamnar alltid i djupa samtal och skit... vi pratade mycket om framtiden och vad vi ska göra och blev faktist sjukt pepp på att börja satsa på framtiden, blev pepp på att flytta (new york, London, LA?), blev pepp på att bli lycklig och glad igen. haha men det var så mysigt! 
Har lite ångest just nu... ångest över att jag inte äter som jag borde och inte har tränat på typ 3 dagar. var så duktig och hade tränat varje dag i nästan 2 veckor. Jag måste verkligen skärpa mig men det är lov (ingen ursäkt alls) och snart åker jag till frankrike (bra ursäkt)... vilket innebär baguetter, ost and lovely food. wäääää. aja. får ta tag i tjockisMärta när jag kommer hem från semestern. SEMESTER YOLOSWAG. 
 
p.s SAKNAR ALLA MINA KOMPISAR SOM ÄR BORTRESTA.... KOM HEM ALREADY. :'(
 
 
musik tips: Ben Howard. musical genius (only love, pine cone och everything = favorites) 
 
 
 
 

Its so hot

Underbart jävla väder!! Tur det.. Annars hade jag deppat ännu mer. Jag och min mysiga huvudvärk har legat ute i solen hela dagen och läst tidningar, druckit hallonsmoothies och dött lite av värmen... But i love it


I need you

Saknar dig. Känner mig patetisk att jag blir ledsen över att du är borta i 10 dagar... Men så är det! Ha det bäst i Rhodos <3


inspiring people

 

Looking fly (pun intended)

Det tog över en månad.. But
Now you're mine 💗


Tänk om

Kvällshumor


pink

yo yo yooooo!!!!!!!!!! IDAG har jag haft en jäkligt slapp dag... efter två hela dagar i stekande sol och tjatande människor kände jag att jag behövde en dag att bara..sova. Blev härligt överaskad när mina bikinis från Victorias Secret kom idag... tog typ mindre än en vecka. so happyyyyy. så nöjd. Jag gillar inte när bikinis ser för mycket ut som bh:ar så det blev en bandeau och triangle grej (om det är någon som vill ha en 10 dollars off certificate thingy så är det bara att säga till). 
här om dagen var jag på min årliga synundersökning och om ni inte visste har jag lika bra syn om inte sämre än agda 98.... -3,75 i båda ögonen har jag haft ett tag nu och för ca. ett år sedan fick jag reda på att jag har nåt så jätte trevligt som en doldskelning (man ser inte skelningen.. duh) vilket innebär att mina ögonmuskler lägger typ ner och jag måste anstränga mig rejält för att använda båda ögonen vilket resulterar i huvudvärk och 'dubbelsyn'. my eyes are cursed. jag kollar helt enkelt med ett öga i taget..och sist fick jag reda på att min skelning är ganska 'stor' så jag måste se en jävla skelningsspecialist. WIHOOOO.. kan resultera i opperation.. vilket vore jävligt trevligt. 
Nu ska jag återhämta mig efter min workout och möjligtvis övningsköra... har min första körlektion imorn.. HJÄLP
 
 
 

 


Yo mcaflow

Det går ju jävligt bra med dessa uppdateringar! Nej men jag har haft en del för mig på senaste bl.a. Loppis! Min familj rensade ut en massa skit i garaget och jag fick pengarna om jag sålde skiten så vi har stått nu i en dag och sålt skit (eller jag skulle inte kalla det skit jämfört med alla andras skit... Men men). 1 day to go.. ANYTHING FO DA MONEY!
Annars har jag mest myst med mina kåmpizaaar, chillat, solat, tränat, shoppat, hämtat mitt nya pass där det ser ut som jag har en mustasch (sexy!), sovit, ätit.... Ja... Ni fattar! SNART lämnar alla mig här i Sverige (alla som i mina närmaste kompisar... ) så jag kommer inte ha någon att vara med ;( om någon random vill hänga med en övergiven Märta så ring: 07928... Hihi Ne skoja. Men nu ska jag upp och sälja med skit.. WIHOO. Uppe med tuppen alltså...




Summer

JAG ÄR BÄST PÅ ATT UPPDATERA MIN BLOGG! wihooo. nej, men jag har helt enkelt inte haft så mycket att skriv om och känner att mitt liv är intre tillräckligt intressant för ett inlägg. MEN MEN... än så länge har jag haft ett ganska så chillt lov. Eller jag vet inte vad jag ska kalla det längre... arbetslöshet? Lets just say att inte så mycket har hänt alls och eftersom solen vägrar komma fram så är jag varken brunare eller blondare.. möjligtvis lite fräknigare. Tur att man åker till frankrike om några veckor! 
 
Har iaf bestämt mig för att börja blogga oftare...(får se hur länge det håller). 
Hoppas att alla har en grym jävla sommar iaf!!

 

 

 


RSS 2.0