Dear boy


Har gått och förälskat mig i stora hattar. Är obsessed. Ångrar att jag inte köpte den här på h&m


Jean Paul gaultier

 
 
 

Coltranes

My babies have arrived! De är helt perfekta MEN jag vet inte om jag ska behålla de. Jag känner inte att de är värda priset om man säger så.. Sulan är gjord av sämsta kvalitén (vilket jag visste innan jag köpte dom)... Men snyggheten överväger nästan det. Eller? Får se hur det blir med dessa alltså. 
 
(Ni får ursäkta de fula strumporna i skorna... ) 
 je suis mal a la tete

Jag har väl mått bättre alltså... har lyckats dra på mig en liten fin förkylning (wäää). Så dagen har spenderats med serier, ingefärate och min fina 30kr filt från primark som räddade mitt liv i Liverpool (memories pelsi). Jag hade tänkt att dra till Jean Paul Gaultier utställningen som verkar amazing, men det får bli en annan dag för jag vill INTE bli sämre. Hatar att vara sjuk.
its förkylningstime guys... ät ingefära or die.

 

Officiellt

hösten är här.


Rain

Den här morgonen kunde inte ha börjat bättre. spöregn och ont i halsen. Men jag har ett ganska viktigt 'möte' idag... så jag ska inte låta det förstöra min dag inte. Jag är nervös och vetefan hur det här kommer gå, men vi får se. 
 


Po po

Spontana Ica turer med Emma. Being chased by the po po. New girl. Fixat håret. Drömskor som är påväg hem mig. Drömt om höstmode. höst feelings. Tösses.

Vad de senaste dagarna har bestått ut av.... Man har fan inte levt innan man har druckit varmchoklad på Tösses. 1000 kcal senare, men seriöst... Foodgasm.


one can only dream

 

change your life

 
 
 
iggy azalea Size does matter #NYFW #streetstyle
WGSN street shot, New York Fashion Week, spring/summer 2014
 
 

lovely


Distant


Workin on My shit.

YO YO YO MAKAFLOOOWWW! Whats crackelakin'? (Jag är så jävla coooool).
Just nu känns det som livet står stilla.... 'Efter gymnasiet börjar verkliga livet'.. Om ni vill veta vad verkliga livet innebär så är det en jävla massa väntan på bättre tider (för mig iaf). Om man inte är en av de turkorvarna som lyckas få jobb direkt, kommer in på linjen de vill gå på universitet eller åker till Frankrike (som en viss pelsi). Wää why does life do this to me? men jag ska INTE ge upp. Nej nej. Just keep on swimming!

Annars har jag haft det ganska trevligt på dagarna... Lunchat med pemmsi och bello. Men jag måste nog trappa ner på det för plånkis blir inte så glad. Och mest chillat för mig själv... Just nu går 70% av min tid åt att skriva personliga brev... Kan nog påstå att jag är på expert på det nu. (eller kanske inte.. För ingen har hakat på🙆). What is life guys? Shits getting real guys.


Mitt liv just nu


The sun dont shine


RSS 2.0