Hjälp

Kan inte fatta att det är 10 dagar kvar.......

Svullen

^ sexy mofo


Så JÄVLA typsikt. Min sista lediga helg innan jag åker så är jag SVINförkyld. Som alltid när jag blir förkyld så rinner mina ögon som en jävlaaa fontän, och då överdriver jag verkligen inte. Rinner heeeelllaaa tiden, och det är så störigt.  Men jag ska försöka njuta ändå!!!☺ Det blev sushi till lunch (pressade i mig ingefära) med Hugo och det blir kanske en prommis senare för att köpa en glass. Nom nom 

Jaja, hoppas helvetet går över snabbt! 


MOODY


BAJSKORRRVVV! Vaknade med världens halsont. Jag såg detta framför mig när jag tog hand om flera svinförkylda kunder igår. Har klarar mig så sjuuuukt bra den här vintern från all skit, men nu är det väl min tur. Jaja, nu får jag bita ihop och dra till jobbisch...do it for the moneys. 😞


Hippie



Världens finaste dag igår med Hugo!!! Det var varmt (gick utan jacka.. Waddaaap), soligt och Kungsträdgården blommade så fint. Det är sånna här dagar som gör att jag älskar Stockholm... När Stockholm typ 'vaknar till liv' från vintern. 

Alltså jag blev såååå inspirerad av all mode på stan! Det händer INTE ofta i Sverige säger jag bara! Oftast så har jag noll inspiration här och sen när jag åker utomlands så får jag värsta spurten, men det var verkligen helt tvärtom igår! Monki hade VÄRLDENS finaste kläder och deras nya samarbete med Ida Sjöstedt kommer bli TOP DIE FOR, zara  var perfektion och så gick vi förbi en affär som jag aldrig har varit inne i, men som jag har gått förbi ett par gång och maj gaad! Affären heter APLACE (ligger bredvid mood gallerian) och har de absolut snyggaste grejerna från svenska märken (acne, whyred, hope.. Alla de där). Om jag var rik alltså....a girl can dream. 





GLAD PÅSK



GLAD PÅSK HÖRNIIIIII!!!! 
Idag vaknade jag till mysigaste frullen med en hemmagjord version av ett påskägg a la mamma! (Typisk henne... Haha) och så hittade jag även en i min garderob som min bajskorv hade lagt dit (FYLLD MED FAVORITER.. alltså kexchoklad 😍). Sjukt bortskämd med godis idag alltså... Kanske går upp 5 kg. Men det är värt det!!!! Dessutom har jag bakat min allra favvo cheesecake som är så god att man DÖÖÖÖÖÖR! Haha mycket mat ska det bli. Men först så är det en liten jobb dag som väntar mig. Körde på temat påsk idag... Matchar mitt ägg så fint, haha! 

HAPPY EASTER!



Maida vale




Alltså sån himla bra dag, eller jag har mest chillat, men jag har fått massa härliga nyheter!  Bara älskar när allt faller på plats och känns sååååå rätt. Det är nämligen så att jag har fått reda på att vi (jag och min roomie) har fått ett rum i en jätte mysig lägenhet i ett superfint område i London! Alltså... Överlycklig. Känner på mig att det här kommer bli sååååå himla bra😍
Just nu sitter jag och kollar på top model Sverige (kevin + Ellinor = faves. snacka om power couple) och äter carbonara á la Padre. Det är någonting jag VERKLIGEN kommer sakna... Hemmagjord mat! Kan tänka mig att det kommer bli lite jobbigt att hitta på maträtter eller ens orka laga mat, men vi får väl se! 





TEARS OF JOY




Meant to be




Alltså jag kan verkligen inte förstå att jag ska flytta, på obestämt tid. Känns som jag kommer nämna någonting om det i varje inlägg, haha, men jag är sååååå taggad. Jag flyttar nämligen till London on 28 dagar. Hur sjukt? Jag flyttar hem! det är såååå konstigt, men jag har aldrig riktigt känt mig hemma i Sverige, så det här känns bara rätt! Mina tankar och känslor är EVERWHERE dock och jag är typ sjuk PMS typ hela tiden (stackars min familj). Men hur kan man inte vara känslosam? Det är ju läskigt att flytta från allt som är tryggt för första gången och tanken av att klara mig helt själv är liiiite läskig (mest rädd för den ekonomika delen, haha) Men jag klarar det. Biljetten är bokad, resekompis funnen (sååå himla glad att hon mailade mig! Så sjukt roligt och jag Hade nog inte åkt på ett tag annars. Meant to be) och boende är mer eller mindre ordnat. Alltså hörnniiiii, jag vill inte jinxa nåt, men hur najs? Fiesta

På tal om ingenting så är jag ganska trött på min ombre nu. Har haft det ett bra tag och känner att jag saknar mitt blonda hår. BLONDE HAIR COME BACK TO MEEEE (snart kanske) 

Drool


Sommaren är snart här (hoppas jag) och HUR PERFEKTA hade inte dessa skor varit? Dör snygg döden! Jag funderar seriöst på att leva på snabbnudlar och inte ha nåt liv i en månad bara för att få ha dessa snyggingar i mitt liv. Gief 

Love



I förrgår åkte vi upp till Sundsvall för att Igår säga hejdå till min kära gammelmormor, som var en av de finaste människorna jag har träffat. Det var så otroligt sorgligt, men samtidigt skönt att få säga hejdå på riktigt och veta att hon levde ett bra och långt liv. Men sånt här är verkligen en tankeställare och får en att inse vad som är viktigast i livet. 
Rip <3



För att inte vara värsta Depp bajskorven tänkte jag dela med mig av världens bästa bild på brodern min. Axel med en öl i handen, medan pappa snackar i telefonen. Things havn't changed much, haha! 


Gone



Jag har mycket att se fram emot. Men jag ser inte fram emot morgondagen...



One way ticket please




Om 35 dagar smäller det. Alltså jag kan inte förstå att det ÄNTLIGEN händer. Ena sekunder hoppar jag upp och ner av lycka, och den andra gråter jag (pms much?) Det är känslosamt och läskigt... Men det måste göras. Åå första saken på länge som känns så... Rätt bara. 

Future




^ nice crotch touching pose...

Det känns som allting börjar falla på plats nu, och det gör mig såååå glad. Jag ser verkligen fram emot de nästa månaderna och ska verkligen försöka leva livet...! Det enda som gör mig lite orolig just nu är utbildning. Jag VET att jag vill plugga någonting kreativt, jag dras mot design och jag kan inte sluta tänka på skolan central saint martins i London. Tyvärr sökte jag för sent, vilket betyder att jag måste vänta ett till år, MEN då har jag ju tid att mogna och utveckla mina 'skills', eller vad man ska säga,haha! Och jag VET att det är sån hård kokurrans... men jag vet att om jag VERKLIGEN vill så kan jag. Jag kan inte se mig själv arbete med någonting annat just nu, så det känns ju bara rätt. Hoppas allt löser sig men det! 
När jag har mycket att tänka på blir min sömn heeeelt f*#ked up, vilket det är nu (igen!). Inatt var jag vaken i 1,5 timme och imorse vaknade jag kl.6! Men det är
Väl ganska skönt att vakna tidigt ändå... Har läst min Elle tidning, ätit frukost och tagit det lugnt innan jag drar igång och fixar en massa tråkigheter som måste göras. Deklarera, söka högskola, träna, städa rummet och kolla flygbiljetter ska jag göra idag... Shit vad vuxen jag känner mig. 

RSS 2.0