My mind works the night shift



Detta börjar verkligen likna ett problem. Har verkligen ALDRIG haft sömnproblem förut...! Men nu vaknar jag nästan varje natt och kan inte somna om. Istället ligger jag vaken i timmar och oroar mig över typ allt. Jag är verkligen allt annat än trött just nu, snarare klarvaken och skulle kunna springa en mil. Fan fan fan. Sov hjärna, FOR FUCKS SAKE. 



Grattiz


Denna fis får nu köra bil! (Proud mother) Detta firades med en semla. FIESTA 🎉🎊🎁<3


I believe in the person i want to become





HAPPY monday

Well hello new week! 
Idag känns som en riktigt bra dag. Bajskorven fyller the big 20 (systemet all day every day), solen skiner, ska träffa kompisar över lite fika, ska ta tag i livet lite. Feels goooood. Jag bakade VÄRLDENS godaste och ultimata cheesecake igår. Kalorierna/bit är inget jag vill tänka på men den är to die for. Browniebotten med vitchoklad och hallon cheescake. Call me Leila. 


Meow

 
Min nya obsession är Leopardmönstrade saker och ting, och det är inte hälsosamt. Jag vill ha allt jag ser i Leopard, som t.ex den här tröjan som jag typ lever i 24/7. Världens mysigaste. Snart kommer jag förvandlas till en sån där tacky tant som är klädd topp till tå i mönstret, men det gäller fan att hitta en balans. Tur att man inte kan spendera en krona nu, då jag måste spara till min flytt. Annars hade mitt rum kanske förvandlats till Snookis paradis! 
 
Kan vi snacka om blek dessutom? Herregud.
 
 

72,8%

Blev så sjukt inspirerad av bilden nedan. Vet inte varför, men den är så detaljerad och häftig! 
Jag har haft det sjuuukt svårt att sova på sistone, och det kan bero på att jag har så himla mycket att tänka på just nu. Allt är så förvirrande. Wää. Hatar oklara saker... Men sånt är livet i guess! 
All i know is i need to get My shit together och göra det som är bäst för mig och min framtid! Det som gör mig gladast lixom.... Cheesyyy, men sant. 


cluelessness

Har ALDRIG varit mer stressad över min framtid än nu. PANIK. Vem visste att alla designskolor/konst utomlands hade sista ansökningsdag i februari? jadu... INTE JAG IAF. Och nu känns alla planer o allt helt jävla fucked up. Jag vill seriöst inget mer än att börja plugga nu och ta tag i min framtid. Det vore sååååå skönt att veta precis vad jag ville göra, men nu vet jag inte det. Jag måste ju börja nånstans men nu går inte det...... FAN. fan. faaaaaan. Måste tagga ner lite för jag vet att allt kommer ordna sig tillslut..... även om jag måste vänta i ett FUCKING år. så. nu har jag fått Ragea lite..... back to reality..... ångest, stress och fucking cluelessness 
 
 
 

Spread the lööööv


Min jetlag är ganska grov. Igår sov jag i 13 timmar och idag vaknade jag kl.3 på natten.. Var vaken till halv,6 sen sov jag till ca.15:00. Stabilt där. Måste ha lite självdisciplin nu med läggning och hålla mig vaken.. Annars kommer detta aldrig gå!
Har inte hunnit med så mycket idag, bara kollat på serier i min suppperrrfina morgonrock från VS och känt mig lite allmänt förkyld. Och precis som i NY så är jag inte hungrig ALLS för mat tiderna blir helt fucked up. Jaja. 
HAPPY VALENTINESDAY ❤





Start spreading the news

Vi har verkligen haft det sååå kul. Jag är helt DÖD efter resan dock och har SÅKLART åkt på en förkylning samt nageltrång (haha wtf) men sååå värt det. Vi shoppade alldeles för mycket, gled runt i staden som två förvirrade dvärgar och fick ofta frågan 'are you guys ok?'. Vi hade några riktiga koaziga moments som SÅKLART bara händer mig och Emma för vi har sån jävla tur i livet. Men mot slutet började man nästan känna sig som en local (eller?😏) och resan var sååå värt det! Ville verkligen inte lämna staden och är INTE det minsta taggad på att vara hemma. Men NY finns kvar, och vem vet.. Maybe i'll be back sooner that you think 😏 (det hoppas jag iaf) 

Nu är jag sjukt jetlagad och är sjukt jävla pigg, och min mission att försöka somna om då jag har en viktig sak att göra kl.8:30 på morgonen 😳 jaja. Det funkar nog. Lägger upp några bilder än så länge så kanske jag skriver mer om våra äventyr senare. 

Vill bara skryta lite och säga att vi faktiskt såg en del kändizaaahr. Vi åt middag bredvid 2chainz och hans 'crew' , vi såg chloe morello inne på en Victorias secret (en av mina favorite youtubers.. så hon kanske inte räknas som mega kändis, men hon är youtube-känd.) hon var så ÄCKLGT snygg i verkligen.. dog verkligen. Mega girl crush. Jag var så smoooth att jag sa hennes namn högt och då blev det lite awkward då hon kollade på oss och förstod att vi visste vem hon var. Sedan när vi gick över ett övergångsställe såg vi Joe Jonas (vi fick ögonkontakt😏) Han hade sjukt snygga kläder på sig. Hade inte ens tänkt på att man kunde se kändisar i NYC när vi drog dit, men suprise suprise. 

Här kommer några bilder från de första dagarna iaf. 









I cant get no sleep

Jag har problem. Har sovit sååååååå dåligt de senaste nätterna. Har alldeles för mycket att tänka på.. Dels NEW YORK och idag åker jag faktiskt dit. Det är dessutom Fashion Week när vi är där.. Känns ännu mer meant to be nu. Inte för att jag kommer kunna gå på det, men ändå.



RSS 2.0