Floodemptylakes

Drömmer mig bort till Stockholm fashion week, till NYC och till LONDON. Till större och bättre saker. Åå. Jag blir så taggad när jag tänker på framtiden men samtidigt så rädd. Jag måste våga hur läskigt det än är. Fight
Cash. Money. BITCHESFeeling blue

Idag var jag ett blåbär. Jag kände mig rund och fin. Jag tror det här är min nya 'look'. Tänk dig dräkten på en utekväll med en klarblå sminkning. FEST. 
 Me right now
FIESTA

Jag var faktiskt riktigt glad idag... Inte för att det var någonting speciellt som hände idag alls. Men det kändes bara som em riktigt bra o härlig dag. Real housewives of Miami (Säsong 3.... Maj gawd, so intenso) och tanken av att jag och min BÄSTISFESTIS drar till Da Big Appöl om snart 12 dagar gör allt sååå mycket bättre. Det är ju bara huuuuuur jäkla sjukt jävla äckligt bajs najs. TAGGAD TILL FUCKING TUSAN. Mat, shopping o en massa härligheter...fuckyeChance

Har varit lite småförkyld nu HUUUURR länge som helst! Så idag ska jag köra en dunderkur med en massas frukt, ingefära and all that stuff och bara ta det riktigt lugnt. Trött på att inte känns mig helt 100%. Dessutom drar jag till Yorkan om 19 dagars så det gäller att bli riktigt jävla friskt nu alltså 💪. 
Så har jag äntligen fått min älsklings perfym. Så fin and smells like heaven ❤️
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In 20

In 20 years i wont remember today. That scares me. 


Today is the first blank page of a 365 day book

GOTT NYTT ÅÅÅÅRRRRR! Helt sjukt vad tiden går snabbt... Nu kan jag säga 'jag tog studenten förra året' och 'jag fyller 20 i år'... Vilket inte känns så jävla bra! 
Men nyår blev iaf lyckat och när man vaknar upp med flera blåmärken från förra kvällen och inte vet vart de kommer ifrån har det varit en bra kväll (eller?). Första dagen på året har iaf spenderats med pizza, thai mat och kladdkaka.... Så som det ska vara! Hoppas ni alla hade en riktigt grym kväll oxå!!! 

2014 ska JAG göra till det bästa året på länge! Och då börjar året med en liten resa. Om 33 dagar drar jag och pemmsi till NYC och jag är taggad till tusan (och rädd... Men mest taggad). 


RSS 2.0