Kärlek


Rolig kväll igår (tror jag?)!!! Jag tog sjukt lugnt under dagen, då jag inte har gjort det en enda dag sedan jag kom hit! Så jag städade lite och åt mat i sängen typ. 
Men på kvällen blev de lite party party. Jag och Mathilda drog till Drury för att fira Jordan... Det var väl sådär! Men kul att se honom överlycklig med tårta i hela fejset! Vi drog sedan vidare till ett svenskt 'House Party' jätte nära där vi bor med alla flatmates <3 sjukt roligt och jag kom till sängs vid typ 5, så nu är jag lagom trött efter inte för många timmars sömn inatt. So I think its sleepy time. Natt


Pure


Jävligt chill dag!! Lunch på Pure i Carnaby (så fräscht och gott) med Mathilda och Ida. Efter så drog jag till Westfields själv och gick runt i typ timmar....var SÅÅÅÅ skönt att bara strosa runt själv och shoppa lite. Jag njöt verkligen! 





Libertine




 
Lite dålig uppdate på bloggish, men jag kör väl all in nu istället! 

Måndag var iaf VÄRLDENS mysigaste dag. den började med att jag, Thilda, Nadine och Mathilda gick till camden från lägenheten (alltså vi kan verkligen gå överallt från lägenheten.. Love It) längst kanalen... Alltså det var så fint och bara helt perfekt! när vi väl var i camden åt vi på stammisstället (känns det som) Arancini brothers. Efter blev det lite shopping, strosa runt lite, en cider i en 'beer garden' och sedan BBQ på balkongen! Alltså perfekta dagen verkligen 😍






Tisdagen vill jag inte ens snacka om.. Värsta dagen på länge, så den dagen avslutades med pizza för att dränka sorgerna lite! Men igår var iaf riktigt mysigt. Mathilda, Johanna och jag bestämde oss för att dra till Le pain quotidien för lite Lurre. SÅ GOTT (räknas en scones som lunch? Kanske inte...). Mathilda drog sedan vidare till sitt jobb, så jag och Johanna bestämde oss för att bocka av lite saker på hennes lista of things to do in London innan hon drar till Sverige! Det blev Harrods och harvey nichols... Dock tror jag vi hamnade i någon slags kolhydrats/mat koma då vi var sååå sega och jag mådde lite halvt bra med sprängande huvudvärk. Jag hade dessutom bestämt att jag skulle dra ut på kvällen till libertine, så jag var ju lagom taggad på det när jag mådde så bajs, MEN jag är så glad att jag gjorde det för det var faktist riktigt kul! Först sushimiddag och sen danza danza. Tror det blev lite för mycket av det goda och nu mår man ju som man förtjänar, men det var värt det ✌️




Oops


Igår var nästan alla flatmates ute på launchen av nattklubben press. Jadu.. Stockholms uteliv kan typ slänga sig i väggen! Vi dansade och hade det såå kul. Det var väl lite dumt av mig att dra ut dock, då jag har nåt viktigt att göra kl 12:00 idag! Men innan det ska jag ta det så lugnt som möjligt, äta croissanter och kolla på made in Chelsea (så bra)!!!! 


 




Prime swede





Detta börjar ju fan likna en matblogg? Men det finns ju 17171671819 ställen att äta på i London som är AMAZING och Burger & lobster is one of them! Jag tog en lobster roll, och det var ju bara sååå gott och inte allt för dyrt heller? 20 pund för lite hummer och världens gulligaste australensiska servitör är ju inte illa? Drickan var asgod den mä. 
Efter drog vi till en liten (irländsk?) pub, efter att ha letat efter ett cocktailställe som hette E.C.C (experimental coctail club) och den var riktigt exclusive alright... Tog ju typ en halvtimme att hita då det var en skabbig gömd dörr i China-town typ, men sen när vi kom till dörren kostade det 5 pund att komma in... Så tattiga som vi är sökte vi oss vidare, till O'neils. Jadu... Vet inte vart jag ska börja. Men vi träffade iaf en Sverige besatt turk som hade ändrat till efternamn till Eriksson, galna twerkande/dansande brudar och massa randoms. Overall en ganska chillad pch rolig kväll ☺️



Walk walk walk


Alltså min dag har varit en enda stor promenad. Har gått så jävla mycket och resultatet är såklart skavsår on le feets. Iallafall, efter en mysig lunch i en liten park med Mathilda, så var jag och delade ut mitt CV runt London Town...gick väl sådär, så jag ska bege mig ut imorgon igen för lite job searching fun... (de e fan det inte kul). Medan jag var ute idag fick jag frågan om jag ville bli filmad på ett cafe till Britains got talent (haha nej tack) och så gick jag förbi Will Poulter. Åå London❤️ 






Granger & co




Mysigaste dagen! Efter att Mathilda hade varit på intervju (alltså jag håller verkligen tummarna) så var jag, Mathilda, Bea och Johanna och åt brunch på ett ställe som hette Granger & Co i Notting Hill. De är tydligen kända för sin ricotta pannkakor... And now i see why! Alltså det var så otroligt gott, men jag fick inte i mig allt, som vanligt! Dog verkligen mat döden efter det! Dock var servicen verkligen en besvikelse när vi var där... Men vi kanske hade otur! Rekommenderas. 

Efter det tog vi en tur runt i schtan, gick lite i Covent Gardens för att hälsa på två av våra flatmates på deras jobb, chillade runt lite, tog en tur till primark för att köpa strumpor (trusty primark) och sedan begav vi oss hem! Alltså det känns inte som man hinner med mycket på en dag i den här staden... Även fast man gör det! Men det finns så mycket man vill göra här, så jag ska skriva en London bucket-list, så är jag säkrad från att missa nåt jag vill göra/äta! Och på tal om äta, så ät vi VÄRLDENS godaste wrap igår på ett litet fik i camden som hette Arrencini Brothers (tror jag).  Det känns som det kommer bli väldigt mycket mat här framöver... Tur att man går så mycket! 







Update






Alltså verkligen dåligaste updaten NÅNSIN! Men det har varit fullrulle och jag har varit såååå trött! Men ny känner jag ÄNTLIGEN att allt börjar falla på plats och det känns såååå skönt! 
Jag har hunnit med en hel del..: vara på Ikea med min fina roomie Mathilda (vi saknade Sverige sååå mycket...eller?) och fixade lite smått o gott till lägenheten, fixat bankkonto, Engelsk mobil nr, ätit på PATTY&BUN med bästa föatmates (alltså hands down bästa hamburgaren i VÄRLDEN... Överdriver inte!), ätit på en massa andra ställen, shoppat pytte lite.. Ja.. Listan är typ oändligt lång! Och nu ska jag dra och fixa NI-nummer så att jag får jobba här lagligt typ, vilket kan vara bra! Haha 
Jag har iaf lovat mig själv nu att blogga minst varannan dag som en liten dagbok, så att jag kommer ihåg vad jag hittade på här i London! 
Hoppas ni har det bra var ni än är 
Peace 



Love you




Idag vaknade jag kl.5 för att äta en sista frukost med min bajskorv! <3 Eller... Jag är så ledsen och har så ont i magen att jag inte ens kan tänka på/äta mat! Usch usch. Att säga hejdå är nog ett av de jobbigaste sakerna jag har behövt göra...






2,0


1 dag. Det är 1 LITEN dag kvar innan jag flyttar!!!!!!!!!!! Alltså hur sjukt? Haha alla mina inlägg låter likadant. 'Hur sjukt' 'Flyttar så snart'... Men jag kan inte riktigt fatta det! Kan inte smälta att i övermorgon kommer jag vakna upp i London. Jag är mycket mer taggad nu än vad jag var för några dagar sen, vilket är så skönt!! Men jag är såklart fortfarande riktigt ledsen över att jag ska lämna familjen, kompisar och min bajskorv här hemma! Usch, vill gråta bara jag tänker på det! Men jag behöver verkligen det här tror jag, och det kommer bli sååå bra! 
Blev så himla glad när fina pelsi kom förbi igår! Hon hade med gulligaste brevet med en massa fina (?) bilder på oss genom åren. kärlek till dig Elsi <3 och om ca. en månad ses du, jag o Emmsi i London, och jag är så taggad! Alltså jag blir så glad när jag tänker på vad jag och alla mina närmaste gör nu efter gymnasiet (börjar typ nästan gråta av lycka... Ja, jag har PMS). Alla gör verkligen vad de vill och lever livet, flyttar till olika länder och kommer in på gryma skolor! Alltså åå, så stolt! Och igår när jag fick reda på att min Hugo fick tvåkommafuckingnoll på högskoleprovet blev jag så JÄVLA GLAD! Åå blir så jäkla glad när det går bra för de jag bryr mig om <3  
Nu ska jag försätta packa och packa ner mitt liv i en resväska. Att välja ut ett fåtal kläder, skor och smink...inte det lättaste. Vi får se hur det går!! Wish me luck! 

😘


PMS

Alltså jag kan inte fatta att det är 4 dagar (nästan 3) innan jag åker. SÅ sjukt. Nu börjar såklart tankarna snurra i huvet! Är det rätt val? Tänk om jag inte trivs? Blaa blaa! Men JAG har valt detta själv, och ingen annan. Så jag ska verkligen göra det bästa av det och försöka ha det så roligt som det bara går! Vilket jag såklart tror jag jag kommer ☺ Även om jag kommer sakna vissa människor så att det gör ont. Kan typ inte ens skriva utan att vilja böla (sitter på tåget, så det kanske inte hade varit ultimat). Men det är sån konstig känsla att flytta själv för 'första gången' man vet inte riktigt vad man ska känna!!  

Idag var sista dagen på JC vilket kändes sååå mycket jobbigare än vad jag trodde. Har inte träffat människor som jag har 'klickat' med så bra på sjukt länge (sen käppala tider typ, haha) och det känns ju ganska surt att lämna mina bästa bros. :( suger verkligen, men life moves on! 

Nu ska jag sluta vara så jävla neggo. dagen har faltist varit mysig med en pad thai till lunch som delades med min Hugo och en frapino (lol på namnet) på esspresso house som jag hann dricka 1/4 del av typ innan jag började jobba! haha. Sen så måste jag inse att jag flyttar till LONDON!!! Hallåååå? Världens bästa stad! I'm Coming home. Wihooo. Lite tagg över det hela en då (följt av en hel del PMS, Depp och tårar). 




RSS 2.0