Oslo

Gårdagens + dagens äventyr i bilder. Efter en lyckad kväll på OSLO (Dock med lite av Nadines öl i ögonen, haha) igår bestämde vi oss för att ta det lungt och köra brunch + mys på brick lane market, där vi åt godaste maten...känns som det har blivit lite av en klassiker.  Därefter blev vi fotade av Elle.. För street-style. Så konstigt, men kul! Efter det drog vi hem till oss med mathildamof och Mathilda gratte who is back in town för att prata och äta glass i mängder. Sen kom Nadine hem från jobbet och så kollade vi på lite serier (american horror stories SÅKLART). Lyckad helg, men nu måste jag försöka vända på dygnet helt och hållet då jag ska jobba 4 nattskift nästa vecka............ Spännande. 

Shit

Ibland undrar jag verkligen vad det är för skit företag jag jobbar på. En av de få sakerna som SUGER med London är jobb som ung inom t.ex retail. Du tjänar nada och kan bli behandlad som skit... Inga fina handelsavtal här i London inte...


COCK.tails

Efter en lång dag på jobbet drog jag till London cocktail club i Covent Gardens för 2 for 1 cocktails med de bästa tjejerna man kan tänka sig? Inte en dålig början på en ny vecka. 
Nu är det verkligen EXAKT en månad kvar tills vi åker hem... Och jag kan inte fatta det. MEN jag ska göra det bästa av allt och njuta av varenda sekund av den bästa staden i hela världen. 
End of an era

kan INTE fatta det. Vill INTE fatta det. Det är en månad kvar tills jag åker hem nu och jag vet inte hur jag ska känna... Men jag vet iaf att detta har varit de bästa månaderna i mitt liv och jag vill INTE att det ska ta slut. Fyfan 


Älskar er <3 RSS 2.0