monsters in my headGigi = perfection


Look Both ways

Pour it up Pour it up 

 
 
Efter en låååååång och oeffektiv dag så är jag redo inför morgondagen! Min fina jonpis kommer hem i 10 dagar och det är öppet hus på Beckmans. Jag hoppas verkligen det får igång min motivation till att göra mitt allra bästa på arbetsproverna för just nu ser det inte ljust ut...!  Sjukt taggad! 
 
OCH FÖRESTEN.. glad alla hjärtans dag!! Jag hade iaf världens mysigste dag och blev bortskämd med mat och mys... de sakerna ja är allra bäst på. 
 
 

Go with it

(Kan man festa med sin manager? Ja det kan man!) 

Jag har hundratals bilder jag vill lägga upp .... Såååå många! Men här kommer några som gör mig riktigt glad. Ja. Det är bara fest bilder (lol) men de är ändå fyllda med glädje. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️


ThisFuture

 
I am so lost.
 
Jag tror mina intressen ligger hos några av de bredaste yrken man kan tänka sig och det gör saker och ting såååå mycket mer komplicerat för mig. Vill jag plugga textildesign, visuell kommunikation? Fashion comunication? Fashion Managment? alltså valen är fan oääändliga. Det enda jag vet är att det vore en jävla DRÖM att plugga på Central Saint Martins i London och jag ska kämpa för att komma in där. Bra att veta vilken skola man vill gå och inte vilken linje, va?  Men jag lutar åt visuell kommunikations design eller Fashion communication!
 
Finns det inte någon som kan hjälpa mig och säga precis vad jag ska göra i livet? 
 
 
 
 

TokyoEn sak jag verkligen ser fram emot just nu är TOKYO! Det var sjukt spontant men jag kände att jag var tvungen att boka nån typ av resa så jag har nånting att se fram emot. Så den 19:e mars är det adventure time med Hugo som gäller. Der ska bli såååå kul då jag hade en konstig Japan phase när jag var liten och älskade allt som hade med Japan att göra, haha! Sen har vi laddat upp med gibli filmer (totoro, spirited away och howls moving castle måste man verkligen se!) så nu är vi taggade och redo! 

Åå cant wait! 

 

RSS 2.0