im back.

im back in school bitches.
hatar förskylningar!! alltså jag har varit FETT kreativ medan jag har varit sjuk! har gjort klart min ritning..(nästa) det tog foreevverrrr.. men jag är sjukt glad med den faktist! jag tror jag ska anmäla den till threadless.. och en annan! sedan har jag förstört en massa jeans och gjort dom till SKIT AWSOMMEEE shorts. har förstört dom, blekt dom, och funderar på att sätta på nitar! fett med awsome.
varning: om man försöker bleka svarta byxor.. blir det oranget. fast det blir coolt... höhö!

bye bye platform

hello flatform! åå vad jag vill ha: flatforms .... i form av creepers, converse, jeffrey campbells... watever.men dom är såååå snygga. säker jätte många som ba: wtf. men jag gillart'. måste ha. kommer beställa. gief gief.
imageImage 1 of ASOS DINO Flatform TrainersImage 1 of ASOS DECO Canvas Flatform High Tops
'

Run


Ultimate Depp mode. Känns som jag är tillbax på samma ställe jag va på för några månader sedan.....
Tur att man har VÄRLDENS mysigaste kisse som alltid vill mysa. Hon älskar mig. Jag älskar henne.. Oh the love <3
Kommer fan bli en gammal/bitter 80 åring med 9 katter. Fml

 


Dagen är ung

Hej allihopa, det är Johanna som skriver hihihi. Jag och Märta ligger i sängen  och myser, snart ska vi ta lite foton på Märta för att hon är så jävla sexig! poss
image description

Mars

Såhär coola va vi idag. Shortstorsdag yao...


Tin-foil hat

Det här är Johannes. Har har en hatt gjord av folie. Busigt....


let go

från en tråkig lektion. till nåt annat

<3

Du är en bra korv korvis <3

 


E.M.O

Jag har en kompis. Hon heter Emma. Hon gillar att rita saker på lektionerna. Döda fiskar. Hon är speciell! I like her.. She näjz.

 

 


IDAG.

TJENAREE!! idag har jag och johanna myst liteVI HITTADE en sida där man kunde designa egna t-shirts där någon blir nominerad varje vecka och får sälja sin design på en tisha!! så jag designade en liten sak... fett seriöst.. i know! här är den iaf. höhö. och När den godkänns.. eller om den gör det så vore det jätte gulligt om ni ger den 5 POINTZ YO!woop woop
"live fast, die young," to help it get printed on Threadless!

peace!

W.e.e.k.e.n.d


i am not a robot

(gammal låt) men hennes nya alltså <3 åå...

starryeyed


Im blue dabadee dabaadaaj

Hoppsan hejsan. Så kan det gå! En nyduschad/fräsch Märta ligger, med blött hår o kollar på pll... Sätter mig upp. Så ser jag det här!

Note to self: om man precis har färgat håret blått så kan man INTE ligga i sängen med blött hår. Då får man en blå säng

 

 

 


Hårelihår

Det va inte så farligt som jag trodde.. Eller. Det va faktist väldigt roligt! Jag fick typ en mental breakdown när vi skulle börja.. Men.. D'chill!
Jag är faan sjukt nöjd med redultatet iaf! Typ lite blondare nertill (syns inte så jätte mycket) och fucking turkost hår!! Coolheten har inte slut där. Dessutom lyser färgen under en uv-lampa (eller nåt sånt)! För så JÄVLA cool är jag.
Hellz yeeaaahh


hår.

alltså jag dör. nu ska jag fixa mitt hår.. det kan hända att jag ångrar det här för resten av mitt liv.
HEJDÅ

Svennebanan

Nu jävlar. Tagga helgen


I wanna go surfing

Bra. Solig och mysig dag. Jag har bestämt mig att i helgen ska det ske lite förändringar med märtas cheveaux! Vi får se hur det går!


everything we had, everything we did... is buried in dust

love

Shades

Alltså Johanna din jävel!! Kan man bli snyggare? (pp på bilden Johanna)
Idag hade jag utvecklingssamtal.. Det gick väl bra! Jag som har saknat Roger så <3
Efter drog jag o Emma hem till mysjohanna. Vi 'pluggadr' (host host), dansade (host host), och kollade på en film... Om en tjej... Som blev våldtagen. MYS. Kalle o Jacob joinade oxå. Vilken jävla fest!
Aja. Nu ger jag er ett par jävligt bad A$$ bilder! Au revoir


Makarongs (?)

Idag var jag på träningen!!!! Fett med workout alltså! Efter fikade jag med the one. And the only demk skog (Demi). Hon har lila toppar dans le hair (dör av avundsjuka) blev lite espresso house och macaroons.. Eller som dom hade skrivit 'macarongs' (wtf)

 

 


Paren

Alltså hurni. Framtiden ser jävligt bra ut..


marni for h&m

Eftersom mamma har varit en trogen MARNI fan i 10 år nu? så måste jag säga att jag min mamma är sjukt taggad inför den här 'hm collection'! vet inte om det är så många som faktist visste om vad det var innan det här? men jag har suttit inne på M.A.R.N.I i london ett fler antal gånger i deras sjukt coola butiker avec mamma och hjälpt henne välja ut kläder.. och även varit på den ever so 'spaceade' outletten i milano.. vilket kändes väldigt... V.I.P. Nu släpps kollectionen imorgon och mamma kommer stå där redo for some marni action yo.
so fashion
(kolla på 'KONY 2012' videon på youtube... den är så sjukt sorglig)

Rostbiffmacka

Klar. Typ. Skriver mer om helgen imorn


asååw SHIIETTT

ibland får jag damp på alla snygga männsikor. alltså åå!  blogg: http://impashion.blogg.se/
lite donatella varning på bruden? (några av er förstår nog) 

BIATCH

ASSÅ. jag blir så sur på blogg.se appen på iphonen. jävla damp. IAF. NU ÄR JAG TYP KLAR MED MY DRAWING. blev typ.. rätt nöjd. förutom håret. blev lite tant/för perfekt/ ful varning på det. men men. LIFES A BITCH.
Jag har värsta ideen över vad jag ska rita. men... jag vet att det kommer bli sjukt svårt att få bra. så. jag orkar inte börja på det än!
iaf. lovet är typ över. trist när det händer alltså! men fredagen var fan en av dom bästa dagarna på länge! avicii sedan en rolig kväll med los kompizorz. lägger upp bilder senare! untill then.
AU REVOIR
image description

Familjen

Idag påväg hem från Åre, stannade vi hos gammelfarmor. Medan pappa o 'RomRom' pratade ( hon kallas romrom för att pappa inte kunde säga mormor när han va liten mormor baklänges = rom rom.. Konstigt.. But true) utforskade jag lägenheten och hittade några gamla bilder. Alltså.. Gamla bilder är helt underbara! Första bilder är från 30 talet (gammelfarmor) färgerna är typ underbara.. Och den är så jävla gullig. Den andra från 60 talet (pappa och faster) och den 3:e mina två kusiner! Familjen alltså <3


RSS 2.0