Dont worryI like us better when WE're wasted

AJ, is all i can say. Efter en chill dag på stranden kände jag hur det brände lite extra på röven på vägen hem. Och nu när jag är hemma är jag 100% kräfta. INTE BRA ALLS. 
Resan börjar iaf närma sig slutet och det är sorgligt...känner mig så avslappnad här nere till skillnad för hur det är hemma i London (älskar att jag kallar det 'hemma'). Samtidigt saknar jag det... Speciellt mina girlies där hemma. Men tills dess ska jag försöka njuta av de sista dagarna här.  Sen är det Sverige i några dagar som gäller. Alltså i cant wait tills jag för träffa mina små fluffisar där hemma (crazy animal lady)...har längtat ihjäl mig! Jag har typ blivit emotionellt instabil av att inte se de, så varje gång jag ser ett djur i London börjar jag typ gråta. Ja.. Det är så illa. Men snart för jag träffa mina korvar.

Hare' bra!
Börthday!

Happy börthday 2 me.  Så var man 20 år då. (Lite ångest på den). Men som min kära vän sa.. Det är när man är 20 man ska leva livet, och det är precis det jag har tänkt göra. 
Gårdagen var jätte mysig och chill. Jag och mamma åkte in till St Tropez för att kika i lite i affärerna då det var tänkt att jag skulle köpa min fölsis present där igår... Men eftersom jag lider av grov beslutsångest gick det inte så bra? Next time maybe, haha! Annars så åt vi lunch i Dior trädgården och det var amaaziiinnngggg, Så sjukt fint och gott... Dock känner man sig lite misplacerad bland alla miljardärer och deras bodyguards samt båtpersonal. Men man kan ju låtsas att man hör till mängden (loooollll). Lite glass, promenader och sol på det var det dags att dra hem. Nog den lugnaste men också skönaste födelsedagen jag har haft. ☺️ 20

Well that was quick. Time to panic!  Vamos a la playa

MORNING WÖRLD. Nu är det dags för the beach round 2. Vi var där igår i några timmar pch det var så jävla skönt...det blåste lite så det var helt perfekt. 30 grader + lite vind på stranden är the perfect combo. Så nu är det bara att smörja in min bleka kropp med lite mysig SPF and we are ready to schteka on da beech. Förhoppningvis kanske man lämnar det här landet några nyanser mörkare... Man kan ju hoppas. Dock känns det som jag har tappat förmågan att bli brun efter en sommar i London... Mina pigment har nog gått och lagt sig. Men vi får väl se om 1 vecka. 

Nu ska jag bara tvinga mig själv ur sängen. Får se hur det går. Ciao 


Pills n potions

Dagen som började med åska och spöregn slutade med skinande sol och lök på balkongen! Varje gång jag åker ner hit till Frankrike blir jag så JÄÄVLA glad bara... Det är nåt speciellt med att vara här nere, då jag har varit här nästan varje år sedan jag var pytteliten. älskart'.
Och även fast vi (flat 82) fick reda på lite mindre roliga nyheter idag, så försöker jag ändå tänkta positivt! Med god (fransk) mat, sol och strand kan man inte gå fel in My eyes. 


La garde


Längsta resan i hela världen, till ett ställe som inte ligger allt för långt bort. Igår kväll insåg jag att mitt flyg inte alls gick kl.9.... Utan kl.7 på morgonen. Så det blev stresspackning på kvällen, gick och la mig kl.1 på morgonen och så ringde larmet ungefär 2 timmar senare sådär. Mysigt värre. Så jag tog mitt pick o pack till edgeware road. livrädd och paranoid som jag är försökte jag tänka på nåt annat än att bli våldtagen, haha! Såklart var det 20 min kvar till bussen gick, kolsvart... Så sätter sig ett creep bredvid mig och ville snacka lite. Great! Dissade såklart honom totalt och försökte stirra rakt fram även fast han satt och petade på mig.... 
Jag kom iaf med rätt buss (win), tog mig till Gatwick Express och var på flygplatsen sådär 2,5 hr för tidigt! Så jag kunde strosa runt lite tills det var dags att sätta mig på flyget. (Första gången jag flyget HELT själv... Jag brukar vara lite flygrädd, men det var nog enklare att flyga själv faktist). SÅKLART så var det ett 'technical dificulty' med flygplanet som tog ca. En timme att fixa, vilket kändes magont kul! Men det gick bra ☺️ (Det händer fan alltid mig). 
När jag landade i Nice mötte jag upp Mammi ca. 1 timme senare då hennes flyg landade efter mig... Sååå kul att se henne efter ett par månader! Sen var det bara en buss, tåg och taxi-resa kvar tills vi var framme i vår älskadeeeeeeeee by! Har varit här nästan varje sommar sedan jag kommer ihåg och jag ÄLSKAR det så mycket. Vill ta hit alla jag känner typ...! 

Det var min intressanta res-story. Kanske det ointressantaste någonsin? Men whatevaaah! Nu är det sleepy time. Night 
 WÖRK


Idag stod jobb på schemat. Jobba jobba jobba. Det var lite tufft dock då jag har blivit förkyld och det är verkligen inte kul att jobba när man mår piss! Jobb är typ det enda mitt liv består av här i London.. Blandat med roligheter också såklart. 
Jag är såååå taggad för om 2 dagar är jag på väg till St Tropez där jag ska möts upp Mamma. Det ska bli sååå kul att få se henne, ta det lungt och inte behöva betala för/laga mat (haha ja.. Jag ser fram emot det hur hemskt det än låter) och att få lite färg. Är fortfarande blek som en jävla väg då jag jobbar inomhus 24/7...!  Sedan ska jag även till Sverige en sväng...Det ska bli mysigt!
Det här inlägget blev sjukt oklart.. Är så jävla trött att jag inte ens orkar tänka. Ciao Stay with me

Gårdagen var nog en av de mysigaste och roligaste kvällarna vi har haft här i London. Mathilda, Nadine och jag började med att åka till Liverpool Street för att möta upp Adam och Nick för att sedan gå runt på alla konst utställningar i Shoreditch! Det är en grej som händer varje månad den första torsdagen i shoreditch.. Alla hundratals 'art-venues' delar med sig av vad de har att erbjuda så få är man även gratis drinkar på varje ställe. Vi kom ut liiiiite sent, men det var roligt ändå (rekommenderas om man ska till London). 
Efter drog vi till ett mysigt liten utegård där vi pratade i evigheter, skrattade, drack öl (ja,.. Jag drack öl..är ni stolta?) tills det stängde och det var dags att dra hem. Lycka. 
Baby got back


Update on its way


RSS 2.0