start spreading the news, i'm leaving today

De senaste dagarna har varit sååå mysiga och händelserika. För det första så var förra fredagen så sjukt mysig då jag och emmsi var på centralbadet och tog det lugnt, körde en lite spabehandling och träffade sedan Jonpis för att se Catching Fire på bio. Sjukt bra! 
I Lördags samlades hela tjocka släkten i en kryka i stan för fina Alessios dop. Sjukt att min kusin har en liten gullis till bebis nu. läskigt vad tiden går snabbt. 
Och sist men inte minst så körde jag och emma en liten spontanare och bokade flygbiljett till NEW FUCKING YORK. Alltså jag är huuuuuuur taggad som helst. Jag har drömt om att åka dit hela mitt liv (cheezballz, men så sant) och om inte någon nu blir överkörd av en bil eller nåt innan så åker jag dit den 3:e Februari 2014. Första gången lilla Märta åker utanför Europa. Så himla kul det kommer bli (och såå läskigt).
 
 
 

Lazy monday

Lagade GODASTE lunchen åt mig och mamma idag! kanske inte den nyttigaste dock. Yolo. nej men jag måste verkligen ta tag i det här med träningen och maten. Men jag är för lat. I need to get My shit together. 

P.s Grattis jonpis på 19 års dagen ❤ you are the piece of me, i wish i didnt need

Jag är taggad på julen. på ett nytt år. att börja om på nytt. jag vill inreda en lägenhet med en massa fina grejer. jag vill slänga varenda plagg i min garderob och köpa nya, fina kläder. jag vill plugga vidare. jag vill flytta hem (London). Sverige är fan inget för mig. so much to do, so little time (and money) 
 
 
Forever and always.
theclassyissue.comLondonMont Aiguille, France

terrysdiary:

Gisele and Daft Punk at my studio.

When life gives you Lemons..

Alltså... Jag har ganska tur. Efter en vecka på mitt nya jobb känner jag verkligen hur tur jag har som har hamnat där jag är. Jag får jobba med någonting jag gillar, något som är socialt (jag är inte värsta sociala människan dock... Men jag känner att jag 'växer' som person p.g.a det. Gay and Cheesy.. But true) och alla som jobbar är så sjuuukt snälla och mysiga. Jag kunde ha suttit på Donken just nu... Men istället får jag jobba på världens bästa body shop butik! WIHOOOO. Så om ni har vägarna förbi bodyshop Drottninggatan får ni gärna stanna och säga HELLO, kanske köpa lite julklappar eller bli sminkad😏 why not.  
Dock blir jag sååå trött och får ont i benen av att stå upp i 8 timmar. Hello Agda 98.. Så nu ska jag sätta på mig det mysigaste jag har i min garderob och kolla på lite serier. Mystimes❤
started from the bottom now we here

Imorgon jobbar jag min första dag på The Body Shop. Jupp. Fattar inte riktigt hur det gick till.. men efter flera månader av kämpande, så lyckades jag få ett jobb. Jag har ett jobb som jag faktist vill ha och jag fick det UTAN kontakter. Vilket kändes helt omöjligt ett tag. Så sjukt roligt men samtidigt så sjukt läskigt. Så imorn åker lilla Märta (som fortfarande känner/ser ut som hon är 12 år) till jobbet... hjälp. 
 
 


 
 
 

Take 2

Den här hösten har verkligen varit så sjukt tråkig och deppig...och nu vill jag inte 'jinxa' nåt, men allt känns helt plötsligt så mycket bättre. Nu har jag faktist saker att se fram emot och jag fick riktigt reda på någonting ganska så roligt i början på veckan. MEN som sagt...jag vill inte skriva vad för jag slår vad om att någonting dåligt kommer hända då. Jag har som sagt ALDRIG tur (me = bad luck). Oturen har redan börjat då jag håller på att bli förkyld.. och jag kan verkligen inte vara förkyld på måndag, men jag ska fan knarka så mycket ingefärate, äta så många apelsiner som möjligt och bara sova tills måndag antar jag.... haha. mitt liv i ett nötskal. OCH WOOPDEDOO jag spillde precis en massa te i sängen........ its a sign from the gods. ne fyfan. harebrahörni. 


RSS 2.0