Livet

Ja. Jag suger på att blogga! What is life?
Juste nu är jag scared shitless... Help😳
Min våfflis gör allt bättre iaf


.

Lurv yu <3 /Hugo
 
http://www.youtube.com/watch?v=01wU1ItdtB8

beautiföööll

jag har följt tess blogg nu i flera år och älskar att läsa om hennes liv i London. Nyligen hände det här henne.... grät ... hur fint? och shit vilket power couple. så fintttttt
 
 
 
 

Mother nature hates me

Har mått bättre.  
 

Booty love

Känner mig redo inför hösten. Inte för kylan utan mest för  modet. Speciellt kängorna! Har saknat mina martens... Jeffrey campbells coltranes är ju helt perfekta kängor. Balenciaga kopior för en bråkdel av priset och nästan snyggare! Me wanty So bad.. 


Work

Bästa bilden. Bästa låten (har fastnat för den o jag vet inte varför)

 


sunstroke

Nu är tiden här i Frankrike snart över! imorgon åker flyget vilket ska bli ganska skönt. Frankrike är verkligen helt underbart med man blir trött på baguetter, sand och olidlig värme efter ett tag och jag längtar verkligen efter att inte behöva vakna 50 gånger under en natt för att det är typ 1000 grader i rummet. Dessutom tror jag att jag fick lite solsting igår för jag mådde skit och kände mig febrig.. Men du är allt bättre if ^^ FEZT
Jag är så taggad på att dra till gymmet och äta som jag borde (Nyttigt), så när jag kommer hem ska jag ta tag i allt 'det där' (nyttighets bajset) och jag taggar. 
Och juste.. om ca.2 veckor fyller jag 19.... 19........ ÅNGEST. Jag känner mig fortfarande som en 15 åring... Hur ska detta gå! Måste börja ta tag i mitt liv nu känner jag... let the ålderskris begin.
 
 
 

C'est la vie

Idag har varit en ganska dålig dag.. eller dagen i sig har inte varit dålig alls utan saker som har hänt Har varit mindre roliga. 
1. min victorias secret bikini är förstörd. det konstiga orangea fläckar över hela som inte går bort... Fezt
2. hugo har åkt hem
3. igår när jag lagade mat skvätte lite olja på min arm. Det gjorde verkligen skit ont men jag tänkte inte mer på det tills jag ser en västkefylld blåsa mitt på armen som nu har spruckit och jag kan inte sola min arm längre för då kommer jag få fetaste ärret (tmi?). It is nastyyyyyy
4. Det har blivit en repa på mina ray bans. Note to self: ha inte ray bans på stranden. 
 
 
blää på allt det där. men stranden Var mysigt iaf.. Men varmt! Man vet fan inte vad varmt är tills termometern når 40 grader. Jag smälte bort på stranden idag och DOG lite. Man kan typ inte röra sig när det är så varmt... så den mesta tiden spenderades i vattnet (inte ens var tillräckligt kallt för att kännas svalkande -.-).  Efter åkte jag och mami och handlade lite på mataffären och på la pharmacie där jag köpte lite grejäääär Bl.a nuxe olja (nuxe huile prodigieuse) som är SÅÅÅÅÅÅ mycket billigare här än i Sverige och helt underbar att använda istället för hudlotion (MÄRTA REKOMENDERAR). Den gulliga är jätte fin om man är lite brun teeheee.
(Om jag skriver som en kråka är det för att jag skriver på min iPad... Sjukt ovant) 
 
snart drar jag härifrån och jag taggar faktiskt lite.. för då får jag träffa alla kåmpizaahr igen som jag inte har sett på typ EVIGHETEEERRR (känns det som iaf) 
 
hare braaaa
Mx
 
 
 
 
 

ca va?

 
amen tjeenareee bloggen! Hugo o Märta här.. Long timme no see. Nu har det gått en vecka här i Frankrike och let me Tell you att det har varit så sjukt varmt . Smälter typ bort... Men vi ska inte klaga! såå vad har vi hittat på dååå? Stranden nästan varje dag och lite st tropez. SOLA OCH BADA PINA COLADA. Här om dagen blev Hugo stungen av fetaste maneten. twas cray cray. men han lever så det är lugnt! 🙊 när vi var i st tropez så dog jag lite och gick till heaven. Vi var inne på Chanel och det var verkligen det sjukaste ever.snyggaste huset, de serverade champagne och hade en pool.... DOG! vill bo där. Seriöst. GAAAAHH. Förutom det så åt glass på famous Barbarac, kollade runt i alla affärer, kollade på alla GIGANTISKA yachts (verkligen helt sjukt vad stora vissa är)  och åt en jätte Mysig middag. 
Imorn åker Hugo hem... (Wäääh) mevikingar har haft det så najs!  😊 om ni åker till Frankrike kan jag verkligen rekomendera st tropez området... För det där så jävla vackert. Det är sickkkkkkkkkkk.a
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0