Tokyo part uno

 
Filmade sååå myket i Tokyo, så jag bestämde mig för att sätta ihop allt till en liten video. Dock fuckade redigeringen lite så det får bli två delar. höhö. Kvaliten blev inte heller den bästa i videofy... but what can you do? Kan typ inte sluta kolla på videon. I wanna go back... wäääää

Nippon(Da sexy face) 


I'M HOME BITCHEZZZ!!! 
and I left a Piece of My heart in Tokyo ! I LOVE IT! 100% det bästa stället jag har besökt. Jag kan inte tänka mig en bättre huvudstad! Visst, jag älskar London och vill bo där. Men Tokyo är nåt Heeeeelt annat. Det är så overkligt, annorlunda och helt amazing. Jag vet inte om det är till allas smak? but i fucking loved it. Jag har såååå mycket att skriva och så otroligt många bilder att lägga upp. Men just nu mår jag skit dåligt och pallar inte... Får bli en annan gång! 

Det enda som SÖG med vår resa var oturen vi hade dit OCH hem! Haha. När vi var på väg till Arlanda kollade Hugo på detaljerna för vårt flyg och ba:....... Alltså....Gud vad konstigt. Det står att hemresan är den 29 Maj. (Vi hade bokat den 29 march... Trodde vi). Vi skrattade lite båda två, tills vi insåg att det var ganska illa. Vi gick till SAS informationen och vårt val var i princip att betala 12,000kr PER FUCKING PERSON extra eller boka flygresa med ett annat bolag. Jag bröt ihop. Det kändes som ett tecken på att vi skulle skita i resan typ. Jag ringde mina föräldrar och kunde knappt prata för jag grät så mycket haha. De pratade med SAS men det fanns inte ett piss de kunde göra alls (måste tillägga att jag nu tycker att SAS suger...visst detta var vårt fel helt och hållet. Men krånglet efter har varit sjuk). Men mina päron övertygade oss att allt skulle lösa sig o att vi skulle åka ändå. Så vi satt och på flyget till Tokyo utan hemresa #yolo. Som tur är har allt löst sig nu (nästan!). 
På vägen hem missade vi dessutom vår connecting flight i Köpenhamn MEN som tur är gick nästa flyg bara 1 timme senare. Hahahaha alltså jag orkar inte med min otur ibland. Men det var så värt det ändå... Även fast flygresan blev några tusen dyrare än vi hade tänkt oss! 


Hope all is well. PeaceTokyo

Jag vill skriva sååååå mycket om allt jag gör i den här staden... Men jag hade behövt sätta mig ner i typ timmar och skriva om allt!!! Jag är dessutom helt DÖD hela tiden då vi är uppe skit tidigt och lägger oss sent och har även dragit på mig en förkylning 👌 känns skit bra när japanerna är typ bacillrädda... Man har en sjuk typ av respekt för allt i det här landet, så jag vill inte vara oartig och snora ner allt, så det blir nog till att köpa en sån där vit mask och ha på sig, haha! 

Men jag kan börja med att säga så här: Japan/Tokyo är verkligen helt MAGISKT på riktigt. Det känns som man har kommit till en annan planet. En planet där varenda människa behandlar andra som guld, ALLT är rent, ALLT är perfekt, ALLT är konstigt/roligt/annorlunda/gulligt... ALLT är så väluttänkt att det är helt insane!!!! Jag kan typ inte ens fatta att den här staden finns på riktigt. Är kär

Tokyo.... I fucking Love you!!!!OHAYOU GOZAIMASU!OHAYOU GOZAIMASU✌️✌️✌️ Update: I'M IN TOKYO BITCHES! Wooooohooo! Dock efter en jävligt jobbig resa med många tårar. Berättar mer om det sen för jag orkar helt ärligt inte tänka på det just nu! 

Jag har bara hunnit vara i Tokyo och upplevt staden i några timmar och jag måste säga att än så länge är det är helt jävla amazing! Själva staden är helt sjuk...finns såå mycket att titta på överallt, så många restauranger som ser helt amazing ut och så många gulliga saker (var inne på EN department store och bara: OMG den är så gullig. Omg. Måste ha den. Ahh kolla vad gullig. 😍 haha!) Dessutom har jag har ALDRIG varit med om snällare eller artiga människor. Det är HELT sjukt. Människorna här är så ödmjuka och vill göra allt för att hjälpa en. Jag hade hört det innan men jag trodde verkligen inte det skulle vara så extremt! Jag och Hugo stod t.ex och kollade på en karta för att hitta vårt hotell i några sekunder bara, så kommer det fram en liten söt man och bara: hello! Do you need help😊✌️ Om någon råkar trampa på din sko får man flera förlåt,en jävligt ledsen blick och flera bugningar. Man ba: dude det är verkligen lugnt, haha! So cute❤️

Det var min snabba uppdate såhär kl. 01:30 på morgonen. Jävla jetlag! Jag har varit vaken i 30+ timmar, jag sov inte en sekund på planet och ändå bara lyckats sova ca. 4 timmar. Men om vi vaknar tidigt ska vi upp och kolla på tsukiji fiskmarknaden för den öppnar typ. 4 på morgonen. Fiskmarknad är nog inte riktigt min grej (hatar lukten av fisk) men tydligen är det så coolt och man får inte missa det! Och här kan man äta den färskaste sushin i världen... Så det känns ju som man måste! 

Ja ja! Nu ska jag försöka sova i några timmar till iaf... Får se hur det går! I'll keep ya updated! Natti natti✌️ 

Everythings a gameVill gärna gå runt såhär 24/7. I världens skönaste tisha...!!! 

Kan medela att det är mindre än en vecka till Tokyo. 

Mitt liv känns som en enda stor nedräkning. Och det är det väl också... 0 to 100 nigga real Quick. Eller hur drake? 

Ska kolla lite mello nu. 99% skit... Men vem gillar inte lite skit lite då och då. 

Tjarå


PUSSY POWAH

Livet alltså. Känns som min tillvaro ALDRIG har varit tråkigare än vad det är just nu och det suger så hårt. Jag har dock sååå mycket att se fram emot nu så det är det som får mig att inte falla ner i djup depression (överdriver lite... Eller?). 

Snart finns alla mina älsklingar i samma stad som mig och jag vill gråta av glädje. Har saknat alla helt sjukt jävla mycket...!,Våren är här (nästan), jobbmöjligheter är på G och nästa vecka åker jag till TOKYOOOOOO! taggad är bara början!!!!! 

Blev ännu mer taggad när min bajskorv kom hem till mig med världens godaste chokladbollar som han har bakat för att fira internationella kvinnodagen och att vi åker till Tokyo så snart! Alltså... Bäst bäst bäst <3 

PUSSY POWAH TO ALL MY BITCHES OUT THERE! 
RSS 2.0