Tung!

Såhär har vi det! IMORN drar det igång pÅ riktigt
 

festival

midsommar. midsommar. midsommar. jadu..mycket hände. sista timmen/resan hem var intressant och man mår som man förtjänar! men kul va det. 
Snart beger jag mig iväg till peace and love! mindre än 2 dagar nu och det är nog dags att börja packa... packa är nog det jobbigaste/minst roligaste med att åka bort!!! man blir bara stressad och skit. känns som jag måste ha med mig hela jävla huset om jag ska klara mig genom en hel vecka av camping..... hjälp. stress. 
Ska skriva en fet lista så jag inte glömmer nåt. får ångest. 
MEN JAG ÄR SÅ SJUKT TAGGAD. KONSERVER, BAJAMAJOR OCH LERA I EN HEL VECKA! kan det bli bättre? i think not! jonpis, tärta och hugge på äventyr! 
 
 
 
 

✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞

alltså.jag har det så tråkigt.... finns fan inget att göra när det regnar. nej, nu ska jag inte klaga. det är fan sommarlov! men jag vill ha SOOOLL FFS. Idag ska jag, johanna och hugo boka buss biljetter till peace and love förhoppningsvis. JAG ÄR SÅÅÅÅ TAGGAD. vi kommer ha det så roligt tror jag. WOOP WOOP.

TAGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Vart fan är sommaren?

.... Ja, det är sommarlov. Det är inga fler lektioner på 65 dagar typ. Men vart faan är sommarvädret? Så jävla störande...idag ska det regna oxå! MAN KAN INTE ENS SPRINGA RUNT I SHORTS ELLER KJOLAR. Rage. Men seriöst. Lökigvärmepleasecometome

 


P&l

Och så får man det här mailet helt plötsligt. Så kirrar jag jobb åt Johanna oxå!! FATTA VAD NAJS!!!!! PEACE AND LOVE HERE WE COME!!!!


sometimes i want to dissapear

när man lyssnar på sånt här...känner man att livet ändå är rätt ok ändå.


You're just wasting yourself

Gårdagens mys bestod av en liten tur till stan med Micke,Hugo och Johanna för att köpa present åt Celine. Det blev en skita snygg tröja med en tiger på. Feta snygg! Sedan shoppade boizen lite.. Och vi bara Chillade gal1!
På kvällen drog vi till torsviks brygga för ännu mer myz... Det e näjz!
Kan inte sova. Woop woop

 

 


Epinezz

Tralalalala idag har varit en ganska så bra dag! Ritade en liten grej på bilden (bild på munnen) och sen kom den underbara Hugo och hämtade min och johannas tavlor (nedanför kan ni se mina vackra kompisar.. Åå <3 ) Tack!<3 sen åt vi maränger med grädde och bär. Det var naiz....
(Hugo skrev texten)


Million voices

Igår va jag och sockerpinglan Johanna på myrornas... Och vi köpte lite mysiga saker! Här är min nya keps.. Fett spårat!

HAWK MOTHER FUCKERS


Lemonsharks

Why My friends so model???


RSS 2.0