Start spreading the news

Vi har verkligen haft det sååå kul. Jag är helt DÖD efter resan dock och har SÅKLART åkt på en förkylning samt nageltrång (haha wtf) men sååå värt det. Vi shoppade alldeles för mycket, gled runt i staden som två förvirrade dvärgar och fick ofta frågan 'are you guys ok?'. Vi hade några riktiga koaziga moments som SÅKLART bara händer mig och Emma för vi har sån jävla tur i livet. Men mot slutet började man nästan känna sig som en local (eller?😏) och resan var sååå värt det! Ville verkligen inte lämna staden och är INTE det minsta taggad på att vara hemma. Men NY finns kvar, och vem vet.. Maybe i'll be back sooner that you think 😏 (det hoppas jag iaf) 

Nu är jag sjukt jetlagad och är sjukt jävla pigg, och min mission att försöka somna om då jag har en viktig sak att göra kl.8:30 på morgonen 😳 jaja. Det funkar nog. Lägger upp några bilder än så länge så kanske jag skriver mer om våra äventyr senare. 

Vill bara skryta lite och säga att vi faktiskt såg en del kändizaaahr. Vi åt middag bredvid 2chainz och hans 'crew' , vi såg chloe morello inne på en Victorias secret (en av mina favorite youtubers.. så hon kanske inte räknas som mega kändis, men hon är youtube-känd.) hon var så ÄCKLGT snygg i verkligen.. dog verkligen. Mega girl crush. Jag var så smoooth att jag sa hennes namn högt och då blev det lite awkward då hon kollade på oss och förstod att vi visste vem hon var. Sedan när vi gick över ett övergångsställe såg vi Joe Jonas (vi fick ögonkontakt😏) Han hade sjukt snygga kläder på sig. Hade inte ens tänkt på att man kunde se kändisar i NYC när vi drog dit, men suprise suprise. 

Här kommer några bilder från de första dagarna iaf. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0