kärlek <3

 
 

I'm home

ThorstenTvå utgångar på en helg. Vilket lyx. 0 to 100 real quick. 
I fredags blev det bar på söder och i lördags virrade vi iväg till en svartklubb på Skeppsholmen (haha). Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig, men det vi var med om va verkligen en upplevelse. Runt kl.10 i lördags kväll gick Nadine, Carro och jag över bron till Skeppsholmen. Utsikten var så magiskt fet. Vi fortsatte förbi modernamuseet i mörket och det var så vackert att se alla konstverk upplysta. Just då kände jag att Stockholm blev en liiiite bättre plats att vara på. 
Det vi kom till var en lokal som var pyntad med ljusslingor och feta projektioner över hela väggarna med super megahipsters (som fick kordordet: Thorsten) som drack öl och var allmänt djupa och coola. Vi smugglade in cider och började vår kväll med en halvtimme av ciderdrickande på toan. Keeping It classy. 
Några sjukt alternativa uppträdanden, DJ sets och öl senare så dansade vi och skrattade tills det var dags för hemgång. 
Jag har nog aldrig sett så många alternativa och intressanta människor på en och samma plats (kände mig lite missplaced ett tag). Men jag är så glad att vi gick. Måste fan göras om. Arbetsprover


Herregud vad stressigt. Att söka till en konstskola är fan inte en lek. Men nu är jag ÄNTLIGEN klar med mina arbetsprover till nyckelviksskolan. Både gammalt och nytt. 12 verk skickades in i hopp om att något kanske duger. Jag vet inte riktigt vad jag känner. Blää. Men nu är jag klar iaf. Får vänta tills slutet av juni för beskedet.

Tills dess ska jag njuta av att Emma är hemma och att det är sommar (läs vår) snart. 

RSS 2.0