Liverpool

Alltså... Uppdateringen på den här bloggen har verkligen inte varit den bästa. Främst beror detta på jäkla blogg.se-appen som inte ville lägga upp bilderna från Liverpool. Försökte flera gånger med den ville helt enkelt inte, och då gav jag upp... Haha. Får helt enkelt ladda över bilderna till datorn istället.
Iaf. Nu är det lov, vilket är helt jävla underbart. Inte för att jag har haft så mycket skola de senaste veckorna, men det är ändå hur skönt som helst.
Än så länge har jag varit ute med Liverpool gänget (saknar Liverpool :( ), sovit, tränat (har kommit igång med träningen igen.. Så skönt!), sovit och övningskört! Har bara övningskört typ 3 gånger nu, men det går faktiskt mycket bättre än jag hade väntat mig. Visst, jag kanske är en trafikfara ibland, MEN jag klarar av det mesta...! Så är sjukt taggad på att ta körkortet nu.. Även fast det kommer ta en evighet.. Och jag lär ju inte klara teoriprovet på första försöket (happy thoughts).

Juste. Just nu befinner jag mig i Norrköping (FEZTSTADEN NR.1....jk. All i see it cows) firade påsk här med kära mormor. Hon är fan speciell. Hon jagar, älskar Barcelona (fotbolls laget alltså) och hennes favoritprogram är cops och boxning! Hahaha. Hurtmormor.

Det är jobbigt att skriva blogginlägg på mobilen so i give up now. Istället får ni njuta av bilder som jag hittade här igår (bebisen som ser ut som den har sett ett spöke är axel, och ja... Han såg ut sådär typ hela tiden. Dör av skratt varje gång).IM HOME

but i dont want to be...


Liverpool

DESTINTION: Liverpool. Om mindre än 24 timmar drar jag till England. Vilket både känns asbra och inte lika bra. Börjar känna mig förkyld... Vilket är det som känns mindre bra. ALLA i min omgivning har antingen haft/har feber eller någon slags förkylning... Vilket inte känns så stabilt. Men jag ska bita ihop och i värsta fall får jag bara ligga som en död fisk på hotellet! C'est la vie

Idag hade jag biologi prov och det gick väl helt k för att ha pluggat i totalt 1 1/2 timme kanske? haha sjukt jävla lite. Men jag hoppas på ett G då frågorna inte var så jääääääätte svåra. men vad vet jag? brukar gå åt helvete iaf! hoppas hoppas 


Dey see me trollin' i ate dem.

så poof. Så var det dagen innan man drar till England dårå. Pelsi and Märta are going on an adventure.. In the rain! Haha, nej men det blir nog skojsi!
Gårdagen spenderades i stan. Jag gick runt och kände mig som en idiot när jag gick runt till alla affärer och delade ut mitt cv. Alla anställda ser ju ut som modeller. Min chans att få jobb på en helt ok affär = lika med 0. (Man kan alltid hoppas). Jag gav upp efter typ 2 timmar när jag insåg att mina chansen inte är så jävla stora och gjorde någonting mycket roligare.. Kolla på kläder. Provade på världens snyggaste skjorta/blus/MÅSTE HA. Men den kostade lite väl mycket för min smak, så vi fick tyvärr skiljas i affären. Det var mycket sorgligt. (Den kanske finna i Liverpool? Kanske är billigare?😏)
Ursäkta den snygga (läs fula) mobilfjortisimsohotNOT bilden. But the shirt iz zo preety

Är lite trött. Det kanske märks? Nu ska jag sova. NATTIIII


Fucking word


love aesthetics

Är det ens möjligt att ha så fina kläder och så fint hår och sån jävla snygg blogg? minimalism kan vara så sjukt fint... GAH! if only i had the balls and the money. 

 
cred till jonpan
 

dgbn

nej... det går inte så bra idag alltså. Började med utvecklingssamtal vilken är 15 min av mitt liv slösat då man endast får reda på saker man redan vet. Sen tänkte jag vara duktig och lämna ut mitt cv idag till några affärer i stan, men såklart så var min skrivare emot mig. DEN ÄR ENTE MIN KOMPIS. 
 
så istället har jag hängt med min fis idag. fis <3
 
 
1370312826_5_fvkm_large

cara.

 

knuckle rings

 Alltså MATES, what crackelackin'? Idag fick jag hem mina efterlängtade knucklerings från regalrose , det är så nätta och fina tycker jag. ÄLSKART.
Efter skolan myste jag med min bajskorv, emmsi. Vi pratade och kollade på lite....speciella saker?! Det var mycket mysigt. Nu ska jag redigera lite bilder till fotografiskabilden, wihooo 
 

10 random things

 
  • En av de 10 topp äckligaste och värsta grejerna jag vet är torkad tandkräm. Finns nog inget som är så äckligt och får mig att vela spy. 
  • Jag är allergisk mot värme och kyla. Jupp. får stora nässelutslag över hela kroppen om det är en stor ändring i temperatur. Under sommaren var det värst när jag var liten (värmen alltså) , men nu under senaste tiden har kylan blivit värre, så pass att min mun + tunga domnar bort och kliar när jag äter glass. haha
  • Jag har alltid varit kortast i klassen, och då har jag gått i 5 olika klasser i mitt liv. PygméMärta i fartenTumblr_mgclsludfa1qh0yfoo1_400_large.
  • Jag har aldrig varit utanför Europa. haha känns otroligt konstigt, men en dag ska lilla Märta våga sig ut ur Europa och hitta på lite äventyr.
  •  Jag har enda sen jag kommer ihåg varit fachinerad av mode/design/konst och sånt där ni vet. Det bästa jag visste när jag var liten var att sitta för mig själv och pyssla.  Tumblr_mj9bfhpovy1rj5958o1_500_large
  • Jag är OTROLIGT dålig på att visa mina känslor eller säga precis vad jag känner/tycker. Detta är någonting som hände när jag flyttade till Sverige och vet inte riktigt varför. (förändrades en hel del om man säger så)
  • En av de bästa filmerna ever är Napoleon Dynamite Tumblr_m0fdbattez1qgs0hco1_500_large
  • Jag ogillar avundjuka människor. VISST alla blir avundsjuka och även jag. Men skitsnack och hat p.g.a avunsjuka kan vara den fulaste egenskapen man kan ha. Anigif_enhanced-buzz-4460-1362541972-1_large
  • Jag har varit en Youtube'nerd' sen jag va kanske.... 13. Jag ÄLSKAR att kolla på olika smink/mode/livsstil videos och grejer och tycker det är så jävla kul. Typ det jag spenderar min fritid på (ne, bara om jag är sjukt uttråkad). Och kan faktist säga att jag har blivit rätt så okej på smink pga. detta.  Mina favoriter just nu är nog (beautycrush, pixiwoo, leflooftv, clothencounters, tanyaburr, sampeppartv och blogilates... listan är endless) *i have a life* 
  • Min plan för framtid är oklar, och det gör att jag får världens ångest. 
 
 
 
och nu känner ni nog lite såhär Tumblr_inline_miyqlkxvqw1qz4rgp_large
 
men jag är uttråkad. 

take a big deep breath

 Ni får ursäkta mitt lilla 'rage' inlägg nedan. Men jag blev bara så jävla frustrerad imorse när jag insåg att jag och sl-arbetare kommer ALDRIG komma överens och de komma alltid ha någonting emot mig, även fast jag inte har gjort nåt direkt. Jag har blivit kallad psykiskt störd och trög av två olika, sjukt? ja. Borde anmäla jävlarna, men jag har ingen större ork, de får ruttna på bussarna istället (haha förlåt, blir så jävla sur när jag tänker på det )  Men så får det förbli.
Eftermiddagen var lite bättre dock. tack o lov.  Vi fick flygbiljetterna till England och är nu faktist lite taggad inför resan med Engelska C. England 2 gånger på 2 veckor, im not complaining. (England England England...)
 
 
 

Världen är emot mig

.


Started from the bottom now im here

Projektarbetet är avklarat (största delen iaf). Så sjukt skönt! Vi gjorde det rätt bra ändå jonpis <3 Jag belönade mig själv med lite internetshopping för att projektarbetet är avklarat (jag har problem) och som tröst för att skolan börjar imorn. Men lovet har varit så sjukt bra och om 2 veckor åker jag till England igen, so its all good! Natti


I GOTT 99 PROBLEMS AND A BITCH AINT ONE

 
 
 
Adrianne Ho
 
 

KAOZ


Confused

Typiskt att man inte kan somna när man ska upp skit tidigt på morgonen och jobba (Y). Istället chillar jag lite i sängen och spiller mina tankar om framtiden i min lilla blogg. så.... Så nu börjar ångesten: Lilla pygméMärta, som kan mistas för en 14 åring, ska ut i stora vida världen själv om bara några månader. Jag kan alltså bestämma PRECIS vad jag vill göra och det känns så otroligt läskigt, hur ska detta gå? Jag vill INTE stanna kvar här. Inte på ön. Helst inte Sverige. Men samtidigt måste jag våga flytta helt själv till ett annat land. Skönast vore London, där jag känner mig mest 'hemma'. Men samtidigt vill man ju inte känna sig 'hemma'... Vill typ dra till nåt helt främmande land (ett tag iaf) Och typ köra.. göra någonting jag egentligen inte vågar göra, tror det skulle vara så sjukt bra eftersom jag är typ världens pussy. I NEED TO MAN UP. Har läst några tjejer som har dragit till LA i en termin och läsa någon kurs... Vilket låter otroligt lockande, men aah... Would i dare? Jag som inte ens har varit utanför Europa kan tänka sig dra till andra sidan världen utan någon man känner. Scary thought, men ack så lockande.

framtiden, why you Do diz?


dark

 
 
BLACK
 
 

RSS 2.0