upp och ner

ena sekunder taggar jag studenten... sen så ser jag sånt här....
 

upp och ner

ena sekunder taggar jag studenten... sen så ser jag sånt här....
 

Happy

JAAAAAA! Nu har jag verkligen INGET kvar i skolan!!!!! NADA! Klarade biologiprovet så jag slapp göra kursprovet idag och jag fick MVG på religionsprovet vilket är ofattbart för jag öppnade inte ens religionsboken! Men jag klagar inte. Har nu även bokat en frisörtid så nu blir jag fin i håret till studenten! WIHOOOO
Bra dag (även fast jag inte mår helt 100%) så nu ska jag lägga mig ute i solen (för typ första gången i år.. Lol. Jag är typ blå) och pressa lite! Om 8 dagar smäller det!


Drägg

Det blev ingen Great Gatsby igår! Istället blev det några drinkar med mina bästa bajskorvar! Nästan ännu bättre. Höjdpunkten av kvällen var nog när vi blev jagade av en uteliggare/tant/crazylady. Fyfan. Nightmare.
Nu är det bara 10 dagar kvar Hörni! Shits getting real


Ghosts that WE know

ITS OFFICIALY OVER. fyfaaaaan vad skönt. fick typ 103492034 mental breakdowns igår och på eftermiddagen kunde jag ca. 6 kap utav 12 om ens det.. så gick det bra? NEJ. inte alls. MEN det är ändå så sjukt skönt att det är över... no turning back lixom! Efter provet åt jag sushi för att fira att provet va över (eller snarar för att dränka mina sorger) 
 
Pappa kom hem från London igår och gjorde min dag lite bättre iaf. Jag fick lite presenter av honom bl.a;  några plagg från BRANDY MELVILLE (så jävla kär) och ett par converse.
Nu ska jag njuta av my freedom! HAR INGA FLER PROV NU! FATTTAAAAAAA. imbasicalydonewithschoolanditfeelsfuckingamazinnggg!!! 

 


Why i even try i dont know?


shoot me. kill me

Den som skrev alla fysikens lagar och formler och skit är en hemsk människa. dö. 
 

stolen dance

 
 

Here Kitty Kitty

det går inte så bra att plugga när ENS KATT SNARKAR SOM EN MAN. Alltså... nu låter jag som en crazy cat lady med min katt är fan världens bästa! haha... jag gick precis på promenad med min lilla vovve och hon följde med hela vägen... en riktig special bajskorv det där! 
 
JAG = SKOLTRÖTT TO THE ABSOLUTE MAX 
känner att två veckor nästan är för mycket just nu. Är så sjukt JÄVLA glad att jag har kämpat på i 3:an , gått på mina lektioner och gjort alla prov även fast jag har varit så otroligt skoltrött.. ! Annars hade jag brytit ihop på riktigt... men nu är det bara en sak till att klara av then IM FREE LIKE A BIRD. (om inte jag failar nåt prov.. then im in the shit hole). HAHA alla mina inlägg handlar om hur skoltrött jag är... hur studenten närmar sig.. och blaa blaa. but im so exciteeeeddddddd. tagga
 


Man ba chillar i solen

15 dagar kvar till studenten. alltså hur sjukt är inte det? känns som gymnasiet och tiden bara flyger förbi.. nästan läskigt! men jag verkligen fram emot det (har lite ångest också.. men eh. alla har väl det.)
Hade två chillade lektioner imorse och efter det drog jag hem och lagade världens godaste lunch bestående av jordnötsspett och wok! fabulöööz! har dessutom varit duktig och pluggat fysik... det är ju mitt favoritämne........höhöhöhööö........ men det gick helt k. bara att kämpa vidare lixom. 
 

 

 

HOLY SHIT. hello giant me. excuse this picture

 

 rudimental =  new obsession. älskar drum'n'bass


Berns

åå vilken härlig dag! vaknade kl.9 för att göra mig i ordning för BERNSAN med emma och våra mammor! alltså... hur mysigt som helst och maten var så jääääklaa god. Jag och Emma provade ostron... och fyfan... smakade som en kallsup, men nu är det provat. never again. Men så mysigt <3 
 
Nu ska jag iväg till gymmet och kötta sönder... är så taggad för jag har inte varit på gymmet på typ sjukt länge. Har egentligen inga ursäkter.. men jag har haft sååå mycket prov och inlämningar. Men nu ska jag ta tag i det hela. wish me good luck.


brain dead

kult med miljökunskap. 220 sidor ska jag kunna till imorn. kan jag dom? nej. Orkar jag försöka? nej. Gillar jag miljökunskap? NEJ. Bryr jag mig om miljön? NEJ! (lite kanske.. men för tillfället inte ett piss) är jag trött? JA!!!!!!!!!!! Vill INGET mer just nu än att ta studenten. jag är så otroligt trött på allt just nu (speciellt skolan) och jag känner att 23 dagar är ganska så lagom. 
 
 
Large
 
what is life? 
 
okej.. lite uppdatering. ska sluta vara så jävla depp hela tiden. har faktist saker att se fram emot den här veckan! studentskiva på tordag, fotografiskbild på fredag (HAHAH lol.. who am i kidding?) och BERNS MED EMMA OCH LOS MADRES på lördag. haha. myspys <3 

<3

Du är bezt.. som en hezt. Som dricker lezk (och ganska så bra på att baka 😏)


The Great gatsby

 

Vad är oddsen att filmen the great gatsby kommer ut samma dag som vår studentskiva me 20-tals tema. It's meant to be guysss. Jag hade det sjukt tråkigt iaf och bestämde mig för att försöka mig på en 20-tals sminkning a la flapper style. Jag måste erkänna att tjejerna hade mycket konstiga sminkingar...på den tiden såg fan ut som pandor med deras svarta sotning som gick enda upp till brynen .. jag kände mig lite som en baby prostitute.... men det blev helt k. om det är någon som vill bli sminkad som en panda/baby prostitute call me. 

AND i have to say GRATTTIIISSS till världens bästaste Emmsi. älskar dig <3 

 

 


Wakanda

Höjdpunkten av dagen: middag med familjen utomhus (hello värme). Vi grillade kyckling och myste på frånfällarna... Idag var det fan sommar inte vår. Så jävla underbarrtttttt att jag dör.
Tyvärr så spenderades hela dagen till plugg inomhus och moppe med soppatorsk... Om inte vädret hade varit så bra som det var så hade jag fan fått en mental breakdown... Men man kan fan inte vara sur när det är så fint ute! Vi får helt enkelt hoppas att det forsättar vara såhär fint (lär ju)



Life

Morgan and Ola-conny.. You complete me. Ola-Conny är fan Sveriges Borat. True love
Hur underbart är inte vädret? Fick en seriös chock när jag gick ut imorse..skulle gå på en jobb interview och hade helt fel kläder på mig. Typ dog av värmen. På med solbrillerna alltså! (Hoppas det gick bra iaf (Y))
Jag och mamma har påbörjat 30 day challenge.. Vi ska försöka äta sjukt nyttigt i 30 dagar. Vi får se hur det hår ;) trololol.


Band of horses

Som ni ser går det inte så bra med uppdaterandet, men jag känner mig ganska upptagen/tråkig. Har inget intressant att skriva om just nu förutom studenten (alltså... fuck yes!). Det är verkligen helt sjukt vad snart studenten är... nästan läskigt att 3 år kan gå så snabbt.
Gymnasiet har tyvärr inte varit den bästa tiden av mitt liv... DONT GET ME WRONG, jag har haft sjukt bra stunder under gymnasiet, träffat bästa människorna och lärt mig otroligt mycket, men jag har även haft den 'mörkaste' perioden i mitt liv (än så länge) under gymnasiet då jag mådde så sjukt dåligt. Jag har typ nästan förträngt den tiden för jag mådde så piss, men detta har istället (tycker jag) gjort att jag har förändrats och växt som person... till det bättre (förhoppningsvis) ? Jag har iaf lärt mig mycket om människor. 
Jag ser verkligen fram emot att göra min 'egna grej' efter Gymnasiet. Visst, det är sjukt läskigt..och oklart men jag har vissa planer för mitt liv och jag vill lyckas. Jag kommer behöva kämpa för det jag vill ha... men jag ska lyckas. Kämpandet börjar redan nu då jag  försöker hitta ett jobb till sommaren (haha i fail.. går väl inte så jätte bra, but i shall stay positive). Har planer att flytta till London så snart som möjligt (efter sommaren/vår?) och tanken av detta gör mig så jäkla glad. But this is all in the future.. nu gäller det att bli klar med gymnasiet först.
 
 
SHIT.. IM DEEPER THAN THE OCEAN. 
 
Large
 
 
 

RSS 2.0